28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Στο μυαλό του Μπεν Σιμόν

By on 2 Σεπτεμβρίου, 2017 0 64843 Views

Η εθνική μας ομάδας αντιμετωπίζει αύριο (03/09, 19:00) στο Ταλλίν την αντίστοιχη της Εσθονίας για την 8η αγωνιστική των ευρωπαϊκών προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και τα σενάρια για το αρχικό σχήμα που πιθανολογείται ότι θα παρατάξει ο Μπεν Σιμόν, δίνουν και παίρνουν.

Δεδομένου ότι ο Ισραηλινός τεχνικός στο β’ ημίχρονο με τη Βοσνία προέβηκε σε κάποιες αλλαγές που στο τέλος της ημέρας τον δικαίωσαν, αναμένεται ότι η αρχική ενδεκάδα στον αυριανό αγώνα θα είναι διαφοροποιημένη.

Υπάρχει βεβαίως και η σχολή που θέλει τους ποδοσφαιριστές που ξεκινούν σε ένα παιχνίδι που τελειώνει με ανατροπή να δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία και τον προπονητή της ομάδας να τους εμπιστεύεται ξανά.

Προσωπική άποψη αποτελεί ότι σε ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι όπως το αυριανό δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς και έτσι λαμβάνουμε ως δεδομένες τις αλλαγές που θα γίνουν στην αρχική σύνθεση σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Η δική μας οπτική:

ΣΕΝΑΡΙΟ 1

Σε αυτό το σενάριο πιθανόν να δούμε την επάνοδο του Νέστωρα Μυτίδη στην ενδεκάδα με όλους τους υπόλοιπους να διατηρούν την θέση τους. Πρόκειται για μια σύνθεση που στην επιθετική γραμμή έχει «άρωμα ΑΕΚ» καθώς Λαμπάν, Χαραλαμπίδης και Μυτίδης αγωνίζονται στην ομάδα της Λάρνακας και πιθανόν ο Μπεν Σιμόν να θέλει να δοκιμάσει τη χημεία αυτή στην Εθνική.

ΣΕΝΑΡΙΟ 2

Το δεύτερο σενάριο που είναι κατά την άποψη μας και το επικρατέστερο είναι η Εθνική να αγωνιστεί με δύο αλλαγές στην αρχική σύνθεση. Τη θέση του Χαραλαμπίδη στο αριστερό άκρο της επίθεσης παίρνει ο Αβραάμ και τη θέση του Μερκή στο κέντρο της άμυνας ο Λαϊφης.

ΣΕΝΑΡΙΟ 3

Το τρίτο και τελευταίο σενάριο που πιθανόν να βρίσκεται στο μυαλό του Μπεν Σιμόν, αλλά μάλλον φαίνεται απομακρυσμένο, είναι να πάρουν φανέλα βασικού ο Λαϊφης μαζί με τον 19χρονο Γρηγόρη Κάστανο και η τριμπλέτα στην επίθεση να παραμείνει η ίδια.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ

ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ