28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νεαροί και ρεζέρβες της Ομόνοιας κέρδισαν την Καρμιώτισσα 4-1

Νεαροί και ρεζέρβες της Ομόνοιας κέρδισαν την Καρμιώτισσα 4-1

By on 2 Σεπτεμβρίου, 2017 0 742 Views

Με αρκετούς νεαρούς στη σύνθεση της και χωρίς τους νεαρούς, η Ομόνοια επικράτησε με 4-1 της Καρμιώτισσα στα Πολεμίδια, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Πάμπος Χριστοδούλου έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς ποδοσφαιριστές να αποδείξουν την ικανότητες του και κράτησε πολύτιμες σημειώσεις.

Η Καρμιώτισσα αιφνιδίασε την Ομόνοια και με την συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα πήρε προβάδισμα, όταν ο Εντμάρ βρήκε τον Μγκούνι που με κεφαλιά νίκησε τον Φελτχούιζεν. Ακολούθως η Ομόνοι ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων αν και δυσκολευόταν να απειλήσει ουσιαστικά. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Μπρέβελντ μετά από κλέψιμο της μπάλας έφερε το ματς στα ίσα.

Στην επανάληψη το «τριφύλλι» ήταν πολύ πιο δημιουργικό και αφού έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα με τον Καντέ στο 51΄, έφθασε στην ανατροπή τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Φιλιώτης έπαιξε κάθετα τον Κλαρκ και ο μικρός πλάσαρε εύστοχα τον Καϊρίνο. Στο 65′ ο Φιλιώτης έδωσε άλλη μια όμορφη πάσα, όμως ο Καϊρίνος απέκρουσε το τετ α τετ του Χριστοφόρου. Η πίεση της Ομόνοιας συνεχίστηκε παρά τις αλλαγές του Πάμπου Χριστοδούλου και στο 72΄ ήρθε και τρίτο γκολ. Ο Μπρέβελντ έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή, πέρασε τον Καϊρίνο και έδωσε πάσα πάρε βάλε στον Κατσαντώνη που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 85ο λεπτό με τον Γιώργο Κακουλλή όταν βρέθηκε μόνος και πλάσαρε υποδειγματικά.

 

Καρμιώτισσα: Καϊρίνος, Σοάρες, Δημητρίου, Νεοφύτου, Αποστολόπουλος, Χριστοφή, Ανδρονίκου, Κυριάκου, Εντμάρ, Βαττής, Εμγκούνι.

Ομόνοια: Φελτχούιζεν (46′ Α.Αντωνίου), Τζαΐλσον (84′ Κακουλλής), Εκίθα (89′ Κώστα), Φραγκέσκου, Καντέ (84′ Ιακώβου), Τζιωνής (89′ Γαβριήλ), Μπρέβελντ, Κλαρκ (67′ Κακουλλής), Φιλιώτης, Παναγή (46′ Σ.Χριστοφόρου), Κατσαντώνης (84′ Ποντικού).