Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Για νίκη η Εθνική Ελπίδων σήμερα στο ΑΕΚ Αρένα

1 Σεπτεμβρίου, 2017
942 Views
0 Comments
Για νίκη η Εθνική Ελπίδων σήμερα στο ΑΕΚ Αρένα
Με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας ολοκλήρωσε χθες τον κύκλο της προετοιμασίας της η Εθνική Ελπίδων ενόψει της πρεμιέρας  με την Μάλτα στο ΑΕΚ Αρένα.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα επιδιώξει νικηφόρο ξεκίνημα που θα δημιουργήσει από νωρίς τις προϋποθέσεις για έντονη παρουσία στον έκτο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.
Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα πλην της απουσίας του τιμωρημένου Ανδρέα Φράγκου, που υπολογίζεται όμως για το μεθεπόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σουηδία (5/9).
Το πλάνο δράσης βασικά θα αποτελείται από τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο τελευταίο φιλικό με τη Μολδαβία, τον περασμένο Αύγουστο.
Ο Νίκος Ανδρονίκου και πριν από την απογευματινή προπόνηση τόνισε στους διεθνείς μας τη σημασία της πρεμιέρας και ζήτησε μεγάλη συγκέντρωση για το στόχο της νίκης.
«Περιμένουμε με αγωνία το παιχνίδι της πρεμιέρας και είμαστε έτοιμοι για να κυνηγήσουμε το στόχο της νίκης. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια», μας ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής.
Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι ο Νίκος Ανδρονίκου καθοδήγησε για πρώτη φορά την Εθνική μας την 1η Σεπτεμβρίου 2016 και τότε κερδίσαμε στην Τουρκία με 1-0. Ένα χρόνο μετά, θα καθοδηγήσει την ομάδα μας σε μια νέα διοργάνωση με αυξημένες απαιτήσεις.
Ο αγώνας με τη Μάλτα όπως ήδη ανακοινώθηκε θα διεξαχθεί σήμερα Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου στο ΑΕΚ – Αρένα και ώρα 19:00 με ελεύθερη είσοδο.

Comments are closed.