20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ:Έχουμε ότι χρειάζεται η ομάδα.Όπλο της ΑΕΛ το ομαδικό πνεύμα

ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ:Έχουμε ότι χρειάζεται η ομάδα.Όπλο της ΑΕΛ το ομαδικό πνεύμα

By on 31 Αυγούστου, 2017 0 807 Views

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» στον Super Sport FM 104.0 είναι ο προπονητής της ΑΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Αν θα προκύψει κάποια προσθήκη…

«Δεν περιμένουμε κανένα. Ο πρόεδρος και η διοίκηση μου έδωσαν ότι χρειαζόμουν. Έχουμε 28 παίκτες πολλές επιλογές και γενικά ότι χρειαζόμαστε».

Γιατί αρνήθηκε την ενίσχυση από τη διοίκηση…

«Η διοίκηση μου προσφέρει όσα θέλω. Δεν θέλω να κάνουμε μεταγραφή απλά για να κάνουμε. Οι νέοι παίκτες μπαίνουν στην ομάδα και είμαι χαρούμενος. Ξέρω ότι οι οπαδοί θέλουν μεταγραφές, όμως δεν θέλω μεταγραφές γιατί υπάρχουν λύσεις. H AEΛ θα πάει στον Ιανουάριο με αυτές τις λύσεις».

Για τον Αρτούρ και την απόδοση του…

«Φυσικά και πιστεύω ότι μπορεί να μας βοηθήσει. Στο ποδόσφαιρο, όλοι θέλουν αποτελέσματα από τα πρώτα παιχνίδια. Είναι σε καλό δρόμο, είναι πολύ ταλαντούχος και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Δεν καταλάβω γιατί κάποιοι λένε ότι δεν φτιάχνουμε ευκαιρίες. Πετύχαμε 4 νίκες, πετύχαμε 15 γκολ στα επίσημα παιχνίδια».

Για το δημιουργικό κομμάτι της ΑΕΛ…

«Έχω 6-7 επιλογές και ένα ταλαντούχο Κύπριο, τον Γερολέμου. Αν φέρω και άλλο παίκτη θα μπλοκάρω αυτό τον παίκτη. Έχω πολλές επιλογές και ίσως το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων ετών. Έχει δημιουργηθεί μια καλή φιλοσοφία».

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η ΑΕΛ…

«Θέλουμε να βγούμε ξανά στην Ευρώπη και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να είμαστε στις τρεις πρώτες θέσεις. Δεν φοβόμαστε τον ανταγωνισμό που υπάρχει. Έχουμε επιλογές και πιστεύουμε ότι μπορούμε».

Για την πορεία στην Ευρώπη…

«Απογοητευτήκαμε πολύ που αποκλειστήκαμε. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, όμως όλοι είδαν τι έγινε στον αγώνα με την Αούστρια. Το σημαντικό είναι να αντιδράς, όταν νιώσεις ότι σε έχουν κλέψει. Δεχτήκαμε ένα χτύπημα, όμως αντιδράσαμε πολύ καλά και αυτό φάνηκε και στον αγώνα του πρωταθλήματος. Ότι έγινε, μας δίνει δύναμη για το μέλλον».

Για την εμφάνιση της ΑΕΛ κόντρα στον Άρη…

«Είχαμε 11 παίκτες μπροστά μας και είναι δύσκολο όταν γίνεται αυτό. Δεν είναι εύκολο για κανένα. Μου άρεσε το πνεύμα μαχητικότητας. Είχαμε την κατάλληλη νοοτροπία και αυτό μας χάρισε τη νίκη».

Για τον Τζούνιορ…

«Μετά από μεγάλη προσπάθεια είναι όλο και καλύτερα. Προπονείται κανονικά και πολύ σύντομα θα είναι πανέτοιμος και θα αποτελέσει μια πολύ καλή επιλογή. Ακολουθεί ο αγώνας με τη Δόξα και αποτελεί μια επιλογή για αυτό το παιχνίδι. Απλά θέλει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση».

Για τα φιλικά…

«Είναι ευκαιρία για όλους που είναι στο ρόστερ. Θέλουμε να έχουμε επιλογές επειδή η αγωνιστικής περίοδος είναι πολύ μεγάλη. Χθες είχαμε ένα καλό τεστ με τον Ερμή».

Αν θα παραχωρηθούν δανεικοί οι Κυριάκου και Μαύρου…

«Μίλησα με τους Κυριάκου και Μαύρου και θα είναι καλύτερο για τους ίδιους να αγωνιστούν και παίρνουν χρόνο συμμετοχής».

Ένα τελευταίο μήνυμα…

«Υπάρχει ένα δρόμος για να κερδίσει η ΑΕΛ και αυτός είναι το ομαδικό πνεύμα. Μόνο όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέορυμε».