27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Είναι ο αναμορφωτής μας, ο ηγέτης μας ,το Α και το Ω της ομάδας ο Αυγουστή

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Είναι ο αναμορφωτής μας, ο ηγέτης μας ,το Α και το Ω της ομάδας ο Αυγουστή

By on 28 Αυγούστου, 2017 0 727 Views

Ο Απόλλωνας ψάχνει πάντα για το καλύτερο και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι αρμόδιοι για την ενίσχυση με μέσο εγνωσμένης αξίας.Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνας μίλησε στον Supersportfm  ο εκπρόσωπος τύπου των «γαλάζιων», Φανούριος Κωνσταντίνου ο οποίος τόνισε ότι ο Σ.Αυγουστή είναι το αφεντικό στην ομάδα.

Για την συνέχεια:

«Υπάρχει φιλικό αύριο στις 17:30 στο προπονητικό μας κέντρο στο Κολόσσι απέναντι στην Καρμιώτισσα. Σίγουρα επιλέξαμε να μην αγωνιστούμε την 2η αγωνιστική έτσι να έχει η ομάδα την σκέψη της στον επαναληπτικό με την Μίντιλαντ και δικαιωθήκαμε για αυτή την επιλογή».

Για την ενίσχυση:

«Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης για να μπορέσει να ανταποκριθεί σε τριπλό ταμπλό η ομάδα. Έχουμε μια κενή θέση, θα δούμε αν θα αποκτηθεί παίκτης κάτω των 22 ετών».

Για τον Πέρεζ:

«Δεν θα εισέλθουμε σε αυτή την διαδικασία. Θα δούμε πως θα ενισχυθεί η ομάδα. »

Για τον Νίκολα Μαρτίνες:

«Όταν είσαι Απόλλωνας ψάχνεις πάντα τους καλύτερους. Η προσπάθεια που γίνεται είναι να αποκτηθεί ένας ικανότατος ποδοσφαιριστής».

Για τον Σωφρόνη Αυγουστή:

«Είναι αλήθεια ότι αποτελεί το Α και το Ω του ποδοσφαιρικού τμήματος. Είναι ο αναμορφωτής μας, ο ηγέτης μας. Είναι αυτός που εμπνέει όλους μας. Στο πρόσωπο του και στις ικανότητες του και στο πάθος του, βλέπουμε όλα αυτά που οδηγούν στην επιτυχία. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Δουλεύει νηχθημερών., έχει το ταλέντο, την ικανότητα και το αίσθημα του νικητή, που μας κάνει να αισθανόμαστε άτρωτοι και ανίκητοι σε κάθε παιχνίδι»

Για τον Άλεφ:

«Νομίζω μετράει αντίστροφα, όπως και οι Μακρίδης και Αγγελή. Θεωρώ πως πλέον εισήλθαν στην τελική ευθεία να επιστρέψουν».

Για την ενίσχυση:

«Η σκέψη είναι για ενίσχυση πρώτα με επιτελικό χαφ».