25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Τι ισχύουν και τι όχι για τα μεταγραφικά του ΑΠΟΕΛ

By on 28 Αυγούστου, 2017 0 884 Views

Πολλά λέγονται και γράφονται για μεταγραφικά θέματα του ΑΠΟΕΛ.Άλλοι φεύγουν άλλοι έρχονται λένε τα ρεπορτάζ ωστόσο  μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου των «γαλαζοκιτρίνων», Νεκτάριος Πετεβίνος και ξεκαθάρισε κάποια θέματα..
Για το θέμα της ενίσχυσης:«Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία σε ότι αφορά την περίπτωση του Πραξιτέλη Βούρου. Θα περάσει το απόγευμα από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον είναι θετικά τα αποτελέσματα, θα περάσουμε στα διαδικαστικά, το πλαίσιο συνεργασίας. Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι ακόμη ρευστά. Το τι συμβαίνει είναι ότι υπάρχουν αρκετοί παράμετροι. Πρέπει να περιμένουμε ακόμη. Ο Βούρος έχει πάρει την ελευθέρα του και θα πάρει θέση τον κατάλογο β΄».
Για τον Περέιρα και τον Σαλάι:
«Δεν κάνουμε οποιοδήποτε σχόλιο σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν καμία σχέση με το ΑΠΟΕΛ».
Για τον Βάντερ:
«Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο της αποχώρησης, υπάρχουν δυο προτάσεις, υπήρξε ακόμα μία από την Κλουζ αλλά δεν επιθυμούσε να συνεχίσει εκεί ο ποδοσφαιριστής».
Για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Πάρντο:
«Κανένας δεν είναι υποψήφιος για αποχώρηση γιατί δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση. Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό. Όταν προκύψει αποχώρηση θα διαπιστώσουμε ποια είναι. Θέλω να υπογραμμίσω πως διαβάζουμε κάποια πράγματα που ούτε με βάση τους κανονισμούς δεν ισχύουν».
Για τη παρουσία του Σόουζα στο φιλικό:
«Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 7 μήνες. Θέλαμε να δούμε τον Σόουζα να αγωνίζεται, να παίρνει κυρίως την αυτοπεποίθηση και έδειξε ότι μετρά αντίστροφα και θα είναι μια επιλογή για τον κ. Δώνη. Δοκίμασε και ο προπονητής κάποια πράγματα, να δει κάποια διαφορετική τακτική, ξεκίνησε με το 3-5-2 και μετά το άλλαξε. Η αλήθεια δεν είχαμε και την καλύτερη εικόνα, είναι κάτι που θα αξιολογηθεί από τον προπονητή μας».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα:
«Ο Νικόλας δεν μπορεί να υπολογίζεται τους επόμενους μήνες. Ο Γιώργος Εφραίμ θα κάνει τις επόμενες 2 εβδομάδες ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, για τον Μιλάνοφ είχε αναφέρει πως πλέον θα ακολουθεί ένα πρόγραμμα αποκατάστασης με ένα χρονικό ορίζοντα ανάλογα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Δεν είναι κάτι που μπορούμε να πούμε τώρα».
Για το αν θα προκύψει άμεσα μεταγραφή:
«Η κατάσταση είναι ρευστή, μπορούν να προκύψουν εξελίξεις ανά πάσα στιγμή».