23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024

Χαμόγελα στην Δόξα για την πρώτη νίκη

By on 27 Αυγούστου, 2017 0 869 Views

Πρώτα χαμόγελα για την Δόξα που με γκολ που σημείωσαν οι Παπαφώτης και Τιάγκο Γκόμες από το σημείο του πέναλτι,


επικράτησε με 2-1 του μαχητικού Ερμή που είχε τις δικές του ευκαιρίες για να πάρει βαθμολογικό κέρδος. Το γκολ για την ομάδα του Νίκου Παναγιώτου σημείωσε ο Τσούμου, έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια του Άλεξ Κωνσταντίνου.

Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα κυκλοφορούσε μπάλα, έδειξε διάθεση να επιτεθεί και το γρήγορο γκολ του Παπαφώτη στο 10ο λεπτό, έδωσε την δυνατότητα στους παίκτες του Λούκα Χατζηλούκα να αγωνιστούν πιο απελευθερωμένα, αν και ο Ερμής σταδιακά πίεσε και έψαξε την ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 20ο λεπτό με τον Σούμου ενώ από εκεί το σημείο και έπειτα, ο Ερμής πατούσε καλύτερα στο ματς. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ένα απρόσεκτο παίξιμο του Σανδραδέλη έδωσε το πέναλτι για την Δόξα, το οποίο μετέρεψε σε γκολ ο Γκόμες στο 82ο λεπτό.

Κίτρινες: Σισοκό/Φριμπόνγκ.

 

Διαιτητής: Χρίστος Νικολαϊδης.

Βοηθοί: Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Πέτρος Πέτρου.

Δόξα: Γκρεμσλ, Μουκτάρης, Ρεδόνδο, Παπαφώτης, Κάρλος, Κένεντι, Πίντο(77΄ Σισοκό), Ασαμόα, Ιωάννου, Ζατλ(72΄ Κινφουτί), Ενινφούλ(72΄Γκόμες).

Ερμής: Νόβακ, Σανδραδέλης(85΄ Εμρεγκάρα), Ιμερέκοφ, Ταραλίδης, Ιγνάτοβιτς(68΄ Φοφανά), Μαρτίνιουκ, Ζαχάρια, Πατσέκο(46΄Φριμπόκ), Τσούμου, Κωνσταντίνου, Γκονσάλβες.