25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Με Σισέ για το πρώτο τρίποντο η Ανόρθωση

By on 27 Αυγούστου, 2017 0 733 Views

 

Στο γήπεδο όπου στην πρεμιέρα έφερε ισοπαλία με τη Ν. Σαλαμίνα έχοντας δύο αγωνιστικά πρόσωπα με το β΄ ημ να προβληματίζει η Ανόρθωση πάει και απόψε με στόχο να πάρει το πρώτο τρίποντο και να δείξει βελτίωση. Η παρουσία του Σισέ απέναντι στην Αλκή δίνει την ελπίδα πως οι Ανορθωσιάτες θα δουν απόψε μια καλύτερη επιθετική γραμμή. Δεν είναι βέβαιο ποιός θα μείνει εκτός αρχικής 11αδας για να παίξει ο Σισέ αφού η αλήθεια είναι ότι κανένας από τους τρείς επιθετικούς στην πρεμιέρα δεν ικανοποίησε. Ούτε ο Καμαρά αλλά ούτε οι ακραίοι Παλάνκα και Αμπντουλάγιεφ βοήθησαν οπότε όποιος και να μείνει στον πάγκο δεν θα είναι έκπληξη.Δεν θα επίανι έκπληξη πάντως αν μείνει ένας από τα άκρα εκτός και ο Καμαρά για να παίξει ο Άλβες στην κορυφή.

 

Ο Λέβι δεν θέλει με τίποτα δεύτερο συνεχόμενο στραβοπάτημα και για αυτό χρησιμοποιεί αυτούς που θεωρεί ικανούς να του δώσουν τη νίκη.

 

Στον αποψινό αγώνα (20:00 Cytavision) κάτω από τα δοκάρια θα παραταχθεί ο Αρούς. Στο κέντρο της άμυνας οι Σίλντελφελντ και Ντουγκλάο με τους Μπανταλόφσκι – Πράνιτς να παίρνουν θέση στο δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα, όπως στην πρεμιέρα με τη Νέα Σαλαμίνα.

 

Στον χώρο του κέντρου η τριάδα εκτός απροόπτου θα είναι πάλι  Βίκτορ, Σιβού Ράγιος .