19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΚ λύγισε τον Ολυμπιακό 2-0

By on 27 Αυγούστου, 2017 0 759 Views

Η ΑΕΚ λύγισε την αντθσταση του μαχητικού Ολυμπιακού και με γκολ των Μοισοφ στο 38’και Ακοράν στην εκπνοή του αγώνα πήρε τη νίκη με 2-0

Η ΑΕΚ είχε την κατοχή σε όλο το ματς, αλλά κυρίως στο πρώτο μέρος δεν μπορούσε να φτιάξει φάσεις αφού ο Ολυμπιακός ήταν καλός ανασταλτικά. Από στημένη φάση άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Μοϊσόφ στο 38’, ενώ στο 44’ είχε δοκάρι με τον Νέλσον.

Ο Ολυμπιακός απείλησε στο δεύτερο ημίχρονο με Χριστοφίδη και Σωτηρίου, γεγονός που αφύπνισε την ΑΕΚ που πήρε τα ηνία, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες (Τρισκόφσκι, Μυτίδης δις, Τομάς) και σφράγισε τη νίκη της με σουτ του Ακοράν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο διαιτητής Κώστας Ψευδιώτης αρνήθηκε από ένα πέναλτι σε κάθε ομάδα. Στο 61’ λανθασμένα δεν υπέδειξε πέναλτι για τον Ολυμπιακό σε σπρώξιμο του Νέλσον στον Πεχλιβάνη στην περιοχή, ενώ στο 75’ κακώς δεν υπέδειξε πέναλτι για την ΑΕΚ, όταν ο Χριστοφίδης παρεμπόδισε τον Τομάς με το χέρι.

 

ΑΕΚ: Πάμπλο, Νέλσον, Μοϊσόφ, Αντωνιάδης, Λαμπάν, Xέφελ, Κάσες, Τομάς (79′ Λαρένα), Τέτε, Τρισκόφσκι (66’΄Ακοράν), Φλοριάν (59′ Μυτίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χίντι, Σαμάρας, Χριστοφίδης, Σωτηρίου, Αντωνίου, Σεραφείμ (58′ Μιγκελίτο), Πολυκάρπου, Πεχλιβάνης (69′ Παντελή), Παχίπης (76΄Μενελάου), Κάστρο, Τόρες.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τόρες

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Κώστας Ψευδιώτης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Νίκος Καλησπέρας

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρας Ευαγόρου

4ος Διαιτητής: Νεόφυτος Νεοφύτου

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Ιωάννου