28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Απόλλωνας έκανε τεράστια προσπάθεια με λίγα λόγια και πολλή δουλειά

Ο Απόλλωνας έκανε τεράστια προσπάθεια με λίγα λόγια και πολλή δουλειά

By on 25 Αυγούστου, 2017 0 768 Views

Χαμόγελα και ικανοποίηση στον Απόλλωνα για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

«Ο σκοπός επιτεύχθηκε. Είμαστε στους ομίλους για 3η φορά τα τελευταία 5 χρόνια και είναι ένα τεράστιο επίτευγμα για τον Απόλλωνα και την Κύπρο. Πλέον ο σύλλογος έχει ανέλθει στο κορυφαίο σκαλοπάτι. Κάναμε τεράστια προσπάθεια με λίγα λόγια και πολλή δουλειά. Οι επιτυχίες και η καθολική αναγνώριση είναι το καλύτερο κέρδος» ανέφερε στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τον Σωφρόνη Αυγουστή…

«Κάνει εκπληκτική δουλειά. Μετέτρεψε ένα υποτονικό Απόλλωνα σε μία ομάδα φόβητρο. Βρήκε ένα σωστό υπόβαθρο, όμως τα στοιχεία που έχει μεταλαμπαδεύσει είναι τέτοια που βλέπουμε μια ομάδα που αρνείται να χάσει».

Για την προοπτική στους ομίλους…

«Δεν θέλουμε να έχουμε την παρουσία που είχαμε τις προηγούμενες δύο φορές. Είναι και θέμα τύχης και κλήρωσης. Αν έχουμε αντιπάλους που είναι κοντά στο δικό μας βεληνεκές, θα στοχεύσουμε στην πρόκριση».

Για την ενίσχυση…

«Ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του θα υλοποιήσουμε οποιαδήποτε επιθυμία εισηγηθεί ο κ. Αυγουστή. Αυτός γνωρίζει τι ακριβώς χρειάζεται. Ότι ζητήσει είναι υποχρέωση και καθήκον να υλοποιηθεί».

Για τον Αγκουστίν Σέντρες…

«Ποτέ δεν ασχολούμαστε δημοσίως με τα μεταγραφικά ζητήματα. Ότι είναι να γίνει θα γίνει εντός των ημερών».