29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

ΙΝΤΙΑΚΕΘ:Ενωμένοι νιώθουμε δυνατοί

By on 25 Αυγούστου, 2017 0 754 Views

 

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα για την ΑΕΚ, που υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο AEK ARENA (Κυριακή 27/08, 18:00). O Ιμανόλ Ιδιακέθ, καθώς και ο εκ των αρχηγών Άντερ Μουρίγιο έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.

ΙΔΑΚΕΘ

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι όπως πάντα, ειδικά μετά το ψεσινό παιχνίδι. Είναι σημαντικό για μας να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με νίκη, ξέρουμε ότι θα είναι μακρύς ο δρόμος και θέλουμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να επανέλθουμε όσο πιο σύντομα γίνεται, σήμερα και αύριο, να πάρουμε καλή ενέργεια για το πρωτάθλημα. Νιώθουμε ότι χάσαμε μία ευκαιρία, αλλά νιώθουμε περήφανοι για την προσπάθεια της ομάδας μας. Τώρα πρέπει να επανέλθουμε και να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα από το μηδέν. Είναι μία νέα πρόκληση, μία νέα φιλοδοξία και θέλουμε να ξεκινήσουμε με τους τρεις βαθμούς. Ο Ολυμπιακός είναι μία νέα ομάδα και πάντα στον πρώτο γύρο και στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν οι ομάδες αυτές μπορεί να σε εκπλήξουν, αφού δεν μπορεί να γνωρίζεις τόσο καλά το επίπεδο του αντιπάλου. Ο στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να δώσουμε το 100%, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Εάν τα κάνουμε αυτά έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αλλά πρέπει να τα κάνουμε, να βρούμε ενέργεια και έρθουμε την Κυριακή 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής και συνέχισε…

«Ευχαριστούμε τον κόσμο γιατί η στήριξη του σε όλα τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια ήταν απίθανη. Όλη η ομάδα είναι χαρούμενη για την παρουσία του κόσμου και τους ευχαριστεί για την στήριξη. Η ενέργεια που νιώσαμε στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι πολύ σημαντική για μας και μπορεί να γίνει μόνιμα σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Από το 1ο παιχνίδι το ζητάμε γιατί οι παίκτες νιώθουν λίγο απογοητευμένοι και χρειαζόμαστε αυτή την ενέργεια για να επανέλθουμε και να δείξουμε στον κόσμο ότι δίνουμε τα πάντα, έστω και αν ορισμένες φορές μπορεί να μην τα καταφέρουμε γιατί είναι γραφτό κάτι τέτοιο. Eάν μείνουμε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Αυτός είναι ο δρόμος για μας, μαζί με τον κόσμο μας, γιατί μαζί ενωμένοι νιώθουμε πιο δυνατοί».

ΜΟΥΡΙΓΙΟ

«Πάντα είναι καλό για την αυτοπεποίθηση, ειδικά μετά το ψεσινό παιχνίδι όπου είχαμε πολύ καλή απόδοση αλλά άσχημο τέλος. Νιώθουμε δυνατότεροι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε την νίκη και θα πάμε για την νίκη.  Ξέρουμε πως πρέπει να παρουσιαστούμε στον αγωνιστικό χώρο, ότι θα μπορούμε να κερδίσουμε αυτοπεποίθηση κερδίζοντας τους τρεις βαθμούς. Όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε τα πάντα στο παιχνίδι, μετά υπάρχει διακοπή λόγω των Εθνικών Ομάδων και θα έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και να επανέλθουμε. Αυτό είχα κατά νου να πω πριν δεχθώ την ερώτηση. Η απάντηση του κόσμου χθες μετά το φινάλε ήταν απίστευτη. Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο συναίσθημα που ένιωσα τα τελευταία 7 χρόνια που είμαι στην ομάδα. Να βλέπουμε όλο αυτό τον κόσμο να βρίσκεται δίπλα μας, να μας στηρίζει, ένα κατάμεστο γήπεδο από την αρχή μέχρι το τέλος, ακόμη και όταν η κατάσταση δεν ήταν καλή για την ομάδα. Μας στήριζαν συνέχεια, που είναι πολύ σημαντικό, είναι… κλειδί για να κερδίσουμε κάτι, να πετύχουμε κάτι καλό. Πρέπει να πω ευχαριστώ και να τους πω ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι αλήθεια ότι με την ψεσινή ατμόσφαιρα, το συναίσθημα είναι εντελώς διαφορετικό, είναι λες και παίζεις σε άλλο επίπεδο», δήλωσε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός.