20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η περηφάνια και οι αιχμές από τον Ιντιακέθ για το πρωτάθλημα

Η περηφάνια και οι αιχμές από τον Ιντιακέθ για το πρωτάθλημα

By on 25 Αυγούστου, 2017 0 840 Views

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Ιμανόλ Ιδιακέθ, μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη μετά τον αγώνα με την Βικτόρια Πλζεν .Ανέφερεότι είναι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του και στέφοντας την προσοχή του στο πρωτάθλημα άφησε αιχμές για αδύναμα σημεία.

Για τις χαμένες ευκαιρίες και στα δύο παιχνίδια…

«Όντως χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Αν κάποιος παρακολούθησε και τα δύο παιχνίδια κατάλαβε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Είχαμε τον έλεγχο από την αρχή ως το τέλος και στα δύο ημίχρονα. Καταγράψαμε 25 τελικές προσπάθειες σε αυτό το παιχνίδι. Η τύχη είναι μέρος της ζωής και του ποδοσφαίρου και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Ήμασταν άτυχοι και για αυτό δεν συνεχίζουμε στους ομίλους».

Για το που αποδίδει τις πολλές χαμένες ευκαιρίες…

«Δεν είναι η πίεση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποτε θα τα καταφέρεις να σκοράρεις στην πρώτη σου και ευκαιρία, κάποτε δεν θα μπαίνει η μπάλα στα δίκτυα. Νιώθω πολύ περήφανος για την ομάδα μου. Χθες δεχθήκαμε επίθεση κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Μια κανονική ομάδα θα έμενε σπίτι. Παρόλα αυτά είχαμε αυτή την εξαιρετική απόδοση. Η τύχη δεν ήταν μαζί μας, όμως νιώθω περήφανος για την προσπάθεια. Νιώθω περήφανος για τα παιδιά που ήρθαν χθες να δουν την προπόνηση, αλλά και για αυτούς που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά τα όσα έγιναν χθες. Σε βάθος χρόνου θα ανταμειφθούμε».

Για το στόχο στο πρωτάθλημα…

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα αντίπαλο που μπορεί να χαρακτηριστεί «γίγαντας» μιας και παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει τρεις φορές το μπάτζετ μας. Την Κυριακή ξεκινά το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να μείνουμε μαζί ενωμένοι γιατί δεν είμαστε δυνατοί όσο οι αντίπαλοι σε κάποια πράγματα».

Για τον Κάσες…  

«Δεν υπάρχει κάποιος λόγος που έμεινε εκτός. Απλά θέλαμε να είχαμε περισσότερους παίκτες στην επίθεση για να μας βοηθήσουν στην εξέλιξη του αγώνα».

Για τις μεταγραφές…

«Δεν σκέφτομαι τις μεταγραφές. Η προπόνηση γίνεται πολύ καλά. Υπάρχει ανταγωνιστικότητα. Ο Τσάβι Ρόκα είναι αυτός που αποφασίζει και εγώ είμαι εδώ».