29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δεν παρατά την σκληρή δουλειά η ΑΕΚ και βλέπει πρωτάθλημα

Δεν παρατά την σκληρή δουλειά η ΑΕΚ και βλέπει πρωτάθλημα

By on 25 Αυγούστου, 2017 0 710 Views

Για το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της ΑΕΚ και την επόμενη μέρα, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου.

Για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και τον αγώνα με την Πλζεν στην «ΑΡΕΝΑ»:

«Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, το τι συνέβη είναι ξεκάθαρο. Χρειάζεσαι και λίγη τύχη, να σου βγει το παιχνίδι. Χθες δεν ,ας βγήκε, από την αρχή μέχρι το φινάλε. Μετράει η αποτελεσματικότητα και δεν την είχαμε. Το γεγονός ότι δεν μπορούσε με τίποτα να μπει η μπάλα στα δίχτυα ξεκίνησε στο πρώτο παιχνίδι. ΑΝ λάβει κάποιος υπόψη την εικόνα και των δυο αναμετρήσεων, ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Αλλά τι να το κάνεις, το εισιτήριο των ομίλων πήγε στον αντίπαλο. Ήταν πιο ουσιαστικοί στη Τσεχία, χθες αμύνθηκαν μαζικά και πήραν την πρόκριση. Το αποκορύφωμα ήταν η φάση με το δοκάρι του Χέφελ».

Για τις ευκαιρίες:

«Παίζαμε ένα παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο, αναζητούσαμε δυο τέρματα. Όσο δεν ερχόταν το γκολ, αυξανόταν το άγχος στους παίκτες. Οι 9 στις 10 ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, αν τις ξανακάναμε θα κατέληγαν στα δίχτυα».

Για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ:

«Το ευρωπαϊκό μας ταξίδι ξεκίνησε νωρίς το καλοκαίρι. Δεν τα καταφέραμε να μπούμε στους ομίλους αλλά δεν έχει κανείς παράπονο από την προσπάθεια. Ο στόχος είναι του χρόνου το καλοκαίρι να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Ξεκινάμε το πρωτάθλημα. Έχουμε τους παραδοσιακούς αντιπάλου και κυρίως την ομάδα που παίρνει τον τίτλο τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι εύκολος ο στόχος μας αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια. Δεν μπορείς να παρατήσεις την σκληρή δουλειά».

Για το μήνυμα στο κόσμο:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει, θέλουμε να τους κρατήσουμε ζεστούς. Σε όλα τα παιχνίδι δεν έγινε τίποτα το μεμπτό στις κερκίδες. Το χειροκρότημα μας δίνει δύναμη. Κάναμε ρεκόρ χθες».

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/C3BmEVPkkSI” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>