29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Νίκη της ομάδας Futsal της Ανόρθωσης

By on 24 Αυγούστου, 2017 0 862 Views

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο UEFA Futsal Cup, η Ανόρθωση, αφούτο απόγευμα επιβλήθηκε της Wrexham Ουαλίας με 7-4.

Η Ανόρθωση  βρέθηκε να χάνει πριν την συμπλήρση του πρώτου λεπτού με αυτογκόλ. Με το πέρασμα του χρόνου  βρήκε τα πατήματα της και ήταν κυρίαρχη της αναμέτρησης.

Η ισοφάριση ήρθε πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Μάγκνο, με τον Κουλουμπρή 17 δευτερόλεπτα αργότερα να δίνει προβάδισμα στην ομάδα της Αμμοχώστου. Η Wrexham κατάφερε να αντιδράσει και με δύο γκολ πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ, το οποίο όμως δεν κράτησε για πολύ . Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο.38 δευτερόλεπτα , ο Κόκκινος έστειλε ισόπαλες τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτή που κόντρα στη ροή του αγώνα, κατάφεραν και πήραν το προβάδισμα, με τον Φελίπε όμως να σπάει την γκίνια των τριών δοκαριών στο πρώτο ημίχρονο και να ισοφαρίζει με ωραία προσωπική ενέργεια. Το προβάδισμα ήρθε με αυτογκόλ ενώ διαστάσεις στη νίκη  έδωσε ο Φελίπε σημειώνοντας ακόμη δύο τέρματα.

Επόμενο και τελευταίο παιχνίδι για την Ανόρθωση, το Σάββατο στις 19:30 απέναντι στην Classic Chisinau.