20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ανόρθωση καταδικάζει και περιμένει απο την αστυνομία

Η Ανόρθωση καταδικάζει και περιμένει απο την αστυνομία

By on 24 Αυγούστου, 2017 0 795 Views

Η Ανόρθωση καταδικάζει ενέργειες όπως η χθεσινή που είχε αποτέλεσμα την διακοπή της προπόνησης της ΑΕΚ και ζητά απο την αστυνομία αν ευσταθεί ότι έγινε πετροπόλεμος και υπάρχουν  τα στοιχεία από τις κάμερες να γίνουν συλλήψεις τονίζοντας ότι η πλειοψηφία του κόσμου καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές. Για το θέμα μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας:

«Ο πρόεδρος μας, από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με πρόεδρο της ΑΕΚ με στόχο την εκτόνωση της κατάστασης. Θέλαμε πριν πούμε οτιδήποτε να εξετάσουμε αναλυτικά τα γεγονός, ενώ περιμένουμε και την επίσημη θέση της Αστυνομίας, αλλά  να δούμε και το βίντεο. Δεν μπορούμε παρά να καταδικάσουμε. Τέτοια γεγονότα δεν συνάδουν με την ιστορία που κουβαλά η Ανόρθωση, αλλά και την πλειοψηφία του κόσμου. Περιμένουμε και τη θέση της αστυνομίας για το τι έγινε».

Αν έγιναν συλλήψεις…  

«Περιμένουμε την πλήρη επίσημη θέση της αστυνομίας. Αν όντως έγινε πετροπόλεμος να συλληφθούν οι ταραξίες. Η σχέση των δύο διοικήσεων είναι αρκετά καλές και τους ευχόμαστε και καλή επιτυχία στο αποψινό παιχνίδι».

Για το ότι πρέπει να γίνει δραστική παρέμβαση…  

«Δεν είμαστε αστυνομία ή Δικαστές. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε. Γίνονται προσπάθειες για να μην έχουμε ξανά, τέτοια γεγονότα. Η πλειοψηφία του κόσμου δεν συμφωνεί με τέτοιες ενέργειες».