26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Γεμίζει το ταμείο του ΑΠΟΕΛ και πάει για ενίσχυση

By on 24 Αυγούστου, 2017 0 941 Views

 

Πλατιά χαμόγελα στο ΑΠΟΕΛ και μεγλαλη ικανοποίηση για την πρόκριση η οποία διαγράφει την άσχημη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα αρχικά με προπονητή τον Μπέιν. Ο Δώνης άλλαξε την εικόνα και τα δεδομένα ωστόσο κάποιες αδυναμίες που φάνηκαν πλέον υπάρχει χρήμα για να καλυφθούν με νέες μεταγραφές.

Η διοίκηση  αναμένεται μέχρι την 31η Αυγούστου να βάλει στο ρόστερ τουλάχιστον δύο ακόμα ποδοσφαιριστές πρώτης διαλογής αφού θα καλύψει το κενό του Βάντερ και ενδεχομένως να φέρει ένα ακόμα πολυσύνθετο μεσοεπιθετικό.
Με την οικονομική άνεση   που έχει αποκτήσει, είναι πλέον θέμα χρόνου να προκύψουν τα τελευταία και πιο ενδιαφέροντα μεταγραφικά νέα!

ΤΑ ΕΣΟΔΑ:Τα 12.7 εκ. είναι δεδομένα από την ΟΥΕΦΑ. Από εκεί και πέρα, υπολογίστε άλλα 2 εκατομμύρια από εισιτήρια των ομίλων, χορηγίες και άλλα έσοδα. Συν τα 6 σχεδόν εκατομμύρια σταθερά έσοδα και τότε τα 20 εκατομμύρια είναι ήδη στο ταμείο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ποδόσφαιρο ΛΤΔ.
Προσθέστε και τα 2.5 εκατομμύρια της Κοπεγχάγης, τις 300 περίπου χιλιάδες ευρώ από την πώληση του Βάντερ και η πρόσθεση πάει στα 23 εκατομμύρια τα οποία είναι στο χέρι της διοίκησης που πολύ πιθανόν όμως να αυξήσει τα έσοδα  αφού με μόνο μία νίκη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βάζει ακόμα 1.5 εκ!