29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ανακούφιση η πρόκριση.Τι λέει ο Πρόδρομος για την ενίσχυση την κριτική και τα τηλεοπτικά

Ανακούφιση η πρόκριση.Τι λέει ο Πρόδρομος για την ενίσχυση την κριτική και τα τηλεοπτικά

By on 24 Αυγούστου, 2017 0 2039 Views

Πανευτυχής από την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.

 

 

 

«Νιώθουμε ανακουφισμένοι. Χαρίσαμε ακόμα ένα επίτευγμα στους φίλους του ΑΠΟΕΛ. Είμαστε εκεί για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και όλες αυτές τις επιτυχίες στους φίλους του ΑΠΟΕΛ. Είναι αλήθεια ότι ξεκινήσαμε με κάποια προβλήματα και διορθωτικές κινήσεις που αφορούσαν τον προπονητή. Οι μεταγραφές όμως προσέφεραν, σχεδόν όλοι. Πλέον έχουν αλλάξει τα μεγέθη των ομάδων. Η Κοπεγχάγη, η Στεάουα έμειναν εκτός και όλοι αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της επιτυχίας του ΑΠΟΕΛ. Μέσω των επιτυχιών αυτών προβάλλουμε και το πρόβλημα της Κύπρου».

Για που κρίθηκε η πρόκριση…  

«Δώσαμε 6 ευρωπαϊκά παιχνίδια. Όλα ήταν δύσκολα. Υπήρξαν δυσκολίες, όμως η εμπειρία, το ρόστερ και οι κινήσεις που έγιναν στο μεταγραφικό πλαίσιο έχουν αποδώσει. Όπως και η τακτική του προπονητή μαζί με την προσπάθεια των παικτών».

Για την κριτική που δέχτηκαν…

«Είδαμε παίκτες όπως ο Εμπεσίλιο, τον οποίο όλοι τον είχαν τελειωμένο να έχει πολύ καλή παρουσία στα τελευταία δύο παιχνίδια και να δίνει λύσεις».

Για την περαιτέρω ενίσχυση…  

«Θα γίνουν κάποιες κινήσεις σε συνεργασία με τον κ. Δώνη. Παιχνίδι με παιχνίδι θα πρέπει να εξοικειώνεται και η ομάδα στο σύνολο».

Για τα όσα γράφονται περί μεταγραφής από την Ιταλία…

«Δεν έχω τίποτα υπόψη μου. Δεν υπάρχει οτιδήποτε αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν οι στόχοι και τα ονόματα. Το τελευταίο 48ωρο, ίσως και μέχρι τη Δευτέρα θα μας δοθούν οι οδηγίες σε ποιους στόχους θα επικεντρωθεί η προσπάθεια. Θα ενισχυθούμε στην επίθεση, στα άκρα της επίθεσης,  ενώ θα πρέπει να βρούμε μια λύση στη δεξιά πλευρά της άμυνας. Θα γίνουν οπωσδήποτε δύο κινήσεις. Θα βρεθούν κατάλληλοι».

Για το ότι μπήκαν αρκετά εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο…  

«Αυτή η διοίκηση έχει δείξει την εργατικότητα και τη μεθοδικότητα της. Πήραμε κάποιες αποφάσεις πριν από το χθεσινό παιχνίδι. Ένα πράγμα που μας απασχολεί είναι το ιδιόκτητο γήπεδο. Δεν είναι μόνο η κατασκευή, αλλά και η μετέπειτα διαχείριση του. Αυτό μας καθυστερεί κάπως. Δεν θέλουμε να βάλουμε το ΑΠΟΕΛ σε περιπέτειες λόγω της συντήρησης ενός γηπέδου. Είναι ένα σοβαρό κόστος».

Για το πότε να αναμένονται εξελίξεις…  

«Πριν το τέλος του χρόνου θα είναι η τελική απόφαση σε τι προχωράμε και αν θα προχωρήσουμε. Θα το εξετάσει μια εξωδιοικητική επιτροπή μαζί με το συμβούλιο της εταιρείας. Είναι ένας συνδυασμός που πρέπει να ακολουθηθεί. Είναι ένα μεγάλο έργο που θα πρέπει να διασφαλίσει το ΑΠΟΕΛ. Να μην έχουν έννοια οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ για το πως θα διαχειριστούμε τα λεφτά., Θα ενεργήσουμε πλήρη διαφάνεια. Θα πούμε το πλάνο και τον τρόπο που θα αξιοποιηθούν τα εισοδήματα».

Για το ότι θα πρέπει να προκύψει αποχώρηση και για τον Βάντερ…  

«Για τον Βάντερ να πούμε ότι σήμερα ή αύριο θα υπάρξουν τα νεότερα για να τα ανακοινώσουμε. Δεχτήκαμε δύο προτάσεις. Φεύγοντας ο Βάντερ, εγγράφεται στη δύναμη του ΑΠΟΕΛ ο Σόουζα».

Για τον Γιώργο Δώνη…  

«Έδειξε και στη προηγούμενη του θητεία τις δυνατότητες του. Παρέμεινε φίλος. Οι συνθήκες ήταν όλες θετικές για την επιστροφή του. Πίστευε στην ομάδα και όταν πιστεύει ο προπονητής είναι καλύτερο για να το αποδείξει στην πράξη. Έχει αφήσει το στίγμα του και ευτυχήσαμε ψες σε αυτό το επίτευγμα».

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί για 4η φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ…  

«Αυτό κάτι λέει από μόνο του».

Αν θεωρεί ότι έχει αλλάξει επίπεδο το ΑΠΟΕΛ…  

«Αυτό θα το κρίνεται εσείς. Για μας έχει αρκετό διάστημα που έχει αλλάξει επίπεδο. Πιστοποιείται παρά την κριτική που δεχτήκαμε. Οι απαντήσεις έχουν δοθεί».

Αν θα αποχωρήσει ο Ποτέ…  

«Καμία σχέση. Συνεχίζει κανονικά. Υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή. Χρειάζεται χρόνο για να βρει ρυθμό».

Για την κλήρωση…  

«Δεν έχω καμία προτίμηση. Είναι καλοδεχούμενη όποια και αν είναι. Θα προσπαθήσουμε να αγωνιστούμε αξιοπρεπώς και όπου μας βγάλει».

Για τα τηλεοπτικά και αν έχει υπογραφεί προσύμφωνο με την Cablenet

«Έχουμε δεχθεί πρόταση, την αξιολογήσαμε, είναι η καλύτερη και πιο συμφέρουσα. Θα πράξουμε ότι είναι καλύτερο για την ομάδα μας. Υπάρχουν διάφορα νομικά θέματα και δεν θέλω να επεκταθώ».

Για το πότε να αναμένονται εξελίξεις στο θέμα…

«Έχουμε συμβόλαιο μέχρι το 2019. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω περισσότερα».