20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το ΑΠΟΕΛ μονάχα ξέρει…Για τέταρτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Το ΑΠΟΕΛ μονάχα ξέρει…Για τέταρτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

By on 23 Αυγούστου, 2017 0 807 Views

Την πρόκριση του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ πανηγυρίζει το ΑΠΟΕΛ για τέταρτη φορά . Οι πρωταθλητές μας έμειναν στο 0-0 στον επαναληπτικό των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και σε συνδυασμό με το 2-0 του ΓΣΠ εξασφάλισαν τη συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για τέταρτη φορά  στην τελευταία οκταετία.. .

Οι ποδοσφαιριστές του Δώνη  κράτησαν με σχετική ευκολία το μηδέν παθητικό, παρά το ότι υπήρχαν κάποια μικρά διαστήματα κατά τα οποία οι Τσέχοι εξάσκησαν πίεση.

vaerman

Ιδιάιτερα στα πρώτα λεπτά του αγπώνα οι παίκτες της Σλάβιας προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν το ΑΠΟΕΛ και άσκησαν πίεση αλλά ο Βάτερμαν αντέδρασε σωστά στην πρώτη τους ευκαιρία κρατώντας το μηδέν και στη συνέχεια το ΑΠΟΕΛ με την εμπειρία του ,ψύχραιμα και έξυπνα έλεγχε τον αγώνα ξεπερνόντας ανώδυνα τα καλά διαστήματα των γηπεδούχων. Παίκτες και προπονητές πανηγύρισαν ακόμα μια σπουδαία επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου.

ΣΛΑΒΙΑ: Λαστούβκα, Γιούγκας, Ντάνι (71΄ Σίκορα), Χούσμπαερ, Νγκαντό, Στοχ (46΄Ζμχράλ), Μπορίλ, Φαν Μπιούρεν, Σούτσεκ, Φρίντριχ, Ροτάν (60΄ Μεσάνοβιτς)

Στον πάγκο: Κόβαρ, Άλντιντοπ, Σβέντο

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Λάγο, Ρουέδα, Καρλάο, Μοράις, Βινίσιους, Εμπεσίλιο (82΄ Μερκής), Εφραίμ (46΄ Μπερτόλιο), Αλωνεύτης (76΄ Φαρίας), Ντε Καμάργκο

Στον πάγκο: Πάρντο, Αρτυματάς, Ποτέ, Βάντερ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χούσμπαερ, Μεσάνοβιτς, Σούτσεκ / Βινίσιους, Ντε Καμάργκο

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΓΗΠΕΔΟ: Eden Arena

ΘΕΑΤΕΣ: 18.000