20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΩΝΗΣ:Τώρα μπαίνουμε σε άλλη φάση(Μίλησε και για μεταγραφές)

ΔΩΝΗΣ:Τώρα μπαίνουμε σε άλλη φάση(Μίλησε και για μεταγραφές)

By on 23 Αυγούστου, 2017 0 972 Views

Ικανοποιημένος από τη νέα επιτυχία του ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί για 2η φορά θα είμαστε στους ομίλους υπό τη δική μου καθοδήγηση. Είμαι χαρούμενος γιατί ήταν δύσκολο το έργο όταν ανέλαβα μετά την προετοιμασία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας. Όταν έχεις ποδοσφαιριστές που ξέρουν ότι θα ακολουθήσουν τις εντολές σου, όλα γίνονται πιο εύκολα. Τώρα μπαίνουμε σε άλλη φάση. Θα οργανώσουμε την ομάδα για να παίξουμε καλύτερα και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά και του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σλάβια ήταν μια πολύ δυνατή ομάδα και πολύ δύσκολος αντίπαλος. Έφερνε πολλούς παίκτες στην αμυντική μας ζώνη. Είχαν πίεση αλλά είχαν φάσεις μόνο από στημένες μπάλες».

Αμέσως μετά την πρόκριση  το μυαλό του Δώνη στράφηκε και  στο κομμάτι της ενίσχυσης. Ο Γιώργος Δώνης ανέφερε τους προβληματισμούς του.

«Πρέπει να βλέπουμε την πραγματικότητα. Πρέπει να βρούμε λύσεις, όπως για παράδειγμα με την εγγραφή του Σόουζα, αφού έχουμε 16 μη Κύπριους. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις. Αν αποχωρήσει ο Βάντρερ θα πρέπει να βρούμε ποιοτικό εξτρέμ που θα μας ανεβάσει επίπεδο. Πρέπει να βρεθούν και οι θέσεις που θα γίνουν κινήσεις» ανέφερε αρχικά.

Για την ενίσχυση στην επίθεση…  

«Υπάρχουν άλλες θέσεις με μεγαλύτερο πρόβλημα. Πρέπει να βρούμε και ποιοτικούς παίκτες και κάτω των 22».

Για τη θέση του δεξιού μπακ… .

«Ο Μιλάνοφ έπαιξε τρία παιχνίδια με τεράστιο πρόβλημα και του αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε».

Αν έχει προτίμηση για αντίπαλο…

«Όχι Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν πάλι…».