28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Νέα επιτυχία της Κουτούκη

By on 22 Αυγούστου, 2017 0 701 Views

Τεράστια επιτυχία μπορεί να χαρακτηριστεί το αργυρό μετάλλιο της Κυριακής Κουτούκη στην παγκόσμια πανεπιστημιάδα που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Ταϊπέι αφού παίζοντας εκπληκτικά σε όλη την διάρκεια των αγώνων πέρασε πανηγυρικά στον τελικό .

Αγωνιζόμενη απέναντι σε τεράστιες αθλήτριες  η Κυριακή Κουτούκη κατάφερε με εκπληκτικές εμφανίσεις να φτάσει στον τελικό  όπου είχε να αντιμετωπίσει την επίσης εκπληκτική Ιρίνα Ρομολτάνοβα .

Στον μεγάλο τελικό η αθλήτρια μας έπαιξε κυριολεκτικά εκπληκτικά και ήταν πολύ κοντά στο χρυσό μετάλλιο αλλά η τύχη δεν μας ήθελε . Δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του παιγνιδιού το κτύπημα της αντιπάλου –και ενώ μέχρι εκείνη την ώρα το σκορ ήταν ισόπαλο 3-3 – μέτρησε για δύο πόντους χαρίζοντας το χρυσό στην αντίπαλο με 5-3.

Παρόλα αυτά η επιτυχία της Κυριακής Κουτούκη παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις αφού σε όλη την διάρκεια των αγώνων και απέναντι σε θηρία του παγκόσμιου Τάε Κβο Ντο για άλλη μία φορά δείξαμε τεράστια κλάση και επίπεδο.

Το αργυρό μπορεί να μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση γιατί αισθανόμαστε όλοι ότι μας άξιζε το χρυσό αλλά ο αθλητισμός έτσι είναι . Το δε αργυρό αποτελεί όχι απλά μία επιτυχία αλλά αποτελεί τεράστια επιτυχία για τον Κυπριακό αθλητισμό και ειδικότερα για το Ταε Κβο Ντο και φυσικά για ολόκληρο τον πανεπιστημιακό αθλητισμό.

Μεγάλη εμφάνιση είχαμε και από τον Αλεξάντερ Αντρέα Ττοφαλίδη στην ξιφασκία ο οποίος πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Ρώσο Αχμέτοφ Ισκαντερ κέρδισε με 15 -13 δείχνοντας ετοιμότητα να αγωνιστεί σε αυτό το υψηλότατο επίπεδο για την μεγαλύτερη δυνατή διάκριση απέναντι σε αντιπάλους με τεράστια προϋπηρεσία αλλά και μεγάλη ιστορία στο συγκεκριμένο αυτό  άθλημα .