ΔΙΕΘΝΗ
Like

Σε διαμάχη Μπαρτσελόνα-Νεϊμάρ για μερικά εκατομμύρια

22 Αυγούστου, 2017
716 Views
0 Comments
Σε διαμάχη Μπαρτσελόνα-Νεϊμάρ για μερικά εκατομμύρια

H  μεταγραφή του 25χρονου επιθετικού στην Παρί Σεν Ζερμέν έγινε εδώ και μέρες , αλλά φαίνεται πως υπάρχουν ακόμα πολλά επεισόδια να γραφτούν σε ο,τι αφορά τις σχέσεις του με τους Καταλανούς.

Επιπλέον, προ ημερών, είχε γίνει γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν αποφασισμένος να στραφεί κατά της Μπαρτσελόνα και να διεκδικήσει ποσό 26 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο δεν δόθηκε στον πατέρα του ως μπόνους για την προ μηνών ανανέωση του συμβολαίου του.

Στο νέο… επεισόδιο, και όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, ο καταλανικός σύλλογος απέστειλε έγγραφο στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας με το οποίο καταγγέλλει τον παίκτη για παραβίαση του συμβολαίου που είχαν συνάψει.

Σύμφωνα με αίτημα της Μπαρτσελόνα, ο Νεΐμάρ θα πρέπει να της καταβάλει ποσό περίπου 9,5 εκατομμυρίων ευρώ (8,5 εκατομμύτια ευρώ για την παραβίαση των όρων συν 10% για ηθική βλάβη), ώστε να καλυφθούν ζημίες από την αθέτηση της συμφωνίας τους.

Σημειώνεται δε στο έγγραφο ότι σε περίπτωση που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν πληρώσει αυτά τα χρήματα, θα πρέπει να τα δώσει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Comments are closed.