23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024

Να κάνει φόβητρο την έδρα της θέλει η Νέα Σαλαμίνα

By on 21 Αυγούστου, 2017 0 741 Views

Για το βαρωσιώτικο ντέρμπι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την ισοπαλία με την Ανόρθωση, μίλησε στον Super Sport FM o εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας.

-«Ήταν ένα βαρωσιώτικο ντέρμπι βγαλμένο από τα παλιά. Είχε καιρό να δούμε το γήπεδο μας τόσο γεμάτο. Είμαστε ικανοποιημένοι από την καλή απόδοση στο β’ μέρος, αλλά και απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε, είχαμε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες».

-«Πρέπει να έχουμε συνέχεια, κόντρα στον Άρη, γιατί δεν θα έχει καμία αξία το χθεσινό…».

-«Έπρεπε να λεχθεί εδώ και καιρό, όταν παίζεις στο γήπεδο σου και έχεις μια καλή ομάδα, πρέπει να δείξεις και στον αντίπαλο ότι κανείς δεν θα περάσει εύκολα στο γήπεδο μας. Μέσα στο δικό μας σπίτι μπορούμε να κερδίσουμε τον κάθε αντίπαλο».

-«Έχει αρχίσει ήδη η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου».

-«Όχι στον υπέρμετρο ενθουσιασμό, πρέπει να ξέρουμε τις δυνατότητες μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».

-Για τον κόσμο: «Μετά από έξι χρόνια δεν χάσαμε σε πρεμιέρα, έπρεπε να είχαμε κέρδος για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τον κόσμο κοντά μας. θα είναι αποτυχία αν απουσιάζει έστω και ένας από το επόμενο ματς με τον Άρη. Θέλω να συγχαρώ τον κόσμο για την δυναμική παρουσία του και την στήριξη. Ήταν κόσμιοι και αθλητοπρεπέστατοι».

-Για Σανγκόι: «Γνωρίσαμε ένα εξαιρετικό επαγγελματία, ήταν θέμα χρόνου πότε ο Γκαστόν θα δείξει τον καλύτερο του εαυτό. Κυρίως στο β’ ημίχρονο φρόντισε να δείξει ότι θα είναι ένα σημαντικό γρανάζι στα χέρια του Λιάσου Λουκά. Να ξέρετε ότι οι παίκτες της Νέας Σαλαμίνας δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμοι, δηλαδή έχουν να δώσουν πολλά ακόμη, αλλά προσγειωμένα κάναμε καλή εμφάνιση και μπαίνει τελεία».

-«Εκτός από καλές εμφανίσεις, να καταφέρνουμε να παίρνουμε και τις νίκες».