29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Δεν πάει μόνος ο Απόλλωνας στην Δανία

By on 21 Αυγούστου, 2017 0 878 Views

Ο Απόλλωνας δεν θα πάει μόνος στην Δανία.Θα έχει στο πλευρό του 300 οπαδούς του που εξασφάλισαν θέση και θα διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες του για πρόκριση.Ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 για όλα όσα αφορούν τους «γαλάζιους».

Για τον επαναληπτικό με την Μίντιλαντ:

«Η αναχώρηση είναι αύριο το βράδυ. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά αυτές τις μέρες και νομίζω είμαστε απόλυτα έτοιμοι να πάμε στη Δανία για να πάρουμε την πρόκριση».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης:

«Οι πιθανότητες είναι στο 50-50. Είναι μια πολύ καλή ομάδα η Μίντιλαντ. Θα είναι δύσκολο το έργο μας αλλά οι ποδοσφαιριστές έχουν αντιληφθεί πόση μεγάλη σημασία έχει να περάσει η ομάδα στους ομίλους».

Για την λειτουργία στα μετόπισθεν:

«Είχαμε βρεθεί κάποιες στιγμές σε άσχημη μέρα την περασμένη Πέμπτη. Δύσκολα μπορεί να ξανασυμβεί αυτό. Οι ποδοσφαιριστές είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι. Τα κίνητρα είναι πολλά για αυτούς και θα τα δώσουν όλα για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το εκτός έδρας γκολ:

«Έχουμε την πεποίθηση ότι η ομάδα μνας θα καταφέρει να σκοράρει. Όμως και στον μεσοαμυντικό χώρο θα πάμε πιο υποψιασμένοι. Οι ποδοσφαιριστές που έχουμε εκεί είναι πολύ καλοί και τους έχουμε εμπιστοσύνη»

Για τα αγωνιστικά:

«Δεν υπάρχει άλλη απουσία πέραν του Άλεφ».

Για τη παρουσία του κόσμου:

«Έχουν εξαντληθεί οι θέσεις με την αποστολή. Θα έχουμε περίπου 300 οπαδούς μαζί μας στην Δανία».