18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024

Ισόπαλο το φιλικό Ομόνοιας -Ερμή

By on 20 Αυγούστου, 2017 0 934 Views

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Ερμή μιας και οι δύο ομάδες δεν είχαν υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα λόγω αναβολών.
Έγινε ένα καλό και δυνατό σε πολλές περιπτώσεις παιχνίδια αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι οι ποδοσφαιριστές διατηρήθηκαν σε αγωνιστικό ρυθμό και οι δύο προπονητές δοκίμασαν πράγματα και έβγαλαν συμπεράσματα.
Ο Ερμής ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Τσούμου στο 25΄ και η Ομόνοια ισοφάρισε στο 72΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεάντρο Γκονζάλες.
Ο Πάμπος Χριστοδούλου χρησιμοποίησε για πρώτη φορά σε φιλικό στην Κύπρο τον Κανού ο οποίος αγωνίστηκε για 69΄ λεπτά, ήταν ιδιαίτερα κινητικός και άφησε καλές εντυπώσεις.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Π.Χριστοδούλου): Φελτχούιζεν, Τζαΐλσον, Γουίλιαμ, Φαμπρίσιο, Κάντε, Μαδούρο (87΄ Μπρέεβελντ), Κανού (69΄ Μαργκάσα), Αλεξ (87΄ Κατσαντώνης), Χριστοφή, Τζαρσίνιο (61΄ Γκονζάλες), Ντάρμπισαϊαρ

ΕΡΜΗΣ (Ν.Παναγιώτου): Νόβακ, Ιγνάντοβιτς, Ιμερέκοφ, Πατσέκο, Τσούμου, Ράντου, Μαρτίνιουκ, Γκονσάλβες, Σανδραβέλης, Κωνσταντίνου, Ταραλίδης