20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Από ένα ημίχρονο και από ένα βαθμό με άτυχη τη Σαλαμίνα στο β’ ημίχρονο

Από ένα ημίχρονο και από ένα βαθμό με άτυχη τη Σαλαμίνα στο β’ ημίχρονο

By on 20 Αυγούστου, 2017 0 821 Views

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της Αμμοχώστου ανάμεσα στη Σαλαμίνα και την Ανόρθωση.Οι δύο ομάδες είχαν απο ένα ημίχρονο.Η Ανόρθωση στο Α’ ήταν καλύτερη και κυκλοφορούσε την μπαλα με την άμυνα της να δείχνει σιγουριά και ποιότητα.Προηγήθηκε 1-0 στο 15′ με απευθείας φάουλ του Ράγιος ενώ είχε καιάλλες καλές ενέργειες.
Στο β ‘ ημίχρο ο η Ν.Σαλαμίνα ανέλαβε τον έλεγχο και πίεσε την Ανόρθωση που μεσοεπιθετικά χάθηκε.Ο Νταμάχου ισοφάρισε με κεφαλιά ενώ άλλες δύο φορές η τα δοκάρια ήταν σύμμαχος της Ανόρθωσηςη οποία στο β’ ημίχρονο είχε μια κλασική ευκαιρία με τον Γκάτσιεφ και τίποτε άλλο.Με την εικόνα του β ημιχρόνου η Ν.Σαλαμίνα θα μπορούσε να πάρει τη νίκη ενω η Ανόρθωση διέψευσε τις καλές εντυώσεις του Α ημιχρόνου.Θα χρειαστεί δουλειά και χρόνος για να αποκτήσει συνοχή η ομάδα του Λέβι μεσοειθετικά.

Κίτρινες: Μακρίεφ, Κάκκο, Σανγκόι/Ράγιος, Σίλντεφελντ.

Κόκκινες: 

Διαιτητής: Λεόντιος Τράττος.

Βοηθοί: Μιχάλης Μαρίνου, Όμηρος Τζιωρτζής.

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Βοσκανιάν, Γκράσι, Κορέια, Καρώ, Μανογιάν(81΄ Παπαδόπουλος), Νταμάχου, Σανγκόι(88΄ Σιαθάς), Μπριτζίτο, Κυπριανού (52΄ Κάκκο), Μακρίεφ.

Ανόρθωση: Χαρούς, Ντουγκλάο, Σίλντεφελντ, Πράνιτς, Μπανταλόφσκι, Βίκτορ, Σιβού, Ράγιος, Αμπντουλάγεφ(82΄ Άλβες), Παλάνκα(66΄ Γκάντσεφ), Καμαρά.