Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Ο πρόεδρος του Άρη απαντά με αιχμές για τον προπονητή της ΑΕΛ

20 Αυγούστου, 2017
1602 Views
0 Comments
Ο πρόεδρος του Άρη απαντά  με αιχμές για τον προπονητή της ΑΕΛ

Στην ιστοσελίδα του Άρη μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Δημοσθένους, ο οποίος άφησε αιχμές για τον τρόπο που αγωνίζονταν οι παίκτες της ΑΕΛ στο χθεσινό παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Κατ αρχάς θέλω να αναφερθώ στο αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα λέγοντας ότι η ομάδα μου θα μπορούσε να φύγει από το γήπεδό με τους 3 βαθμούς και ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου. Θέλω να συγχαρώ τους φιλάθλους και των 2 ομάδων για το φίλαθλο πνεύμα που επέδειξαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και για τις 5 φορές που έπεσαν οι Ποδοσφαιριστές μας κάτω όπου σύμφωνα με τον προπονητή της ΑΕΛ έγιναν σκόπιμα σας πληροφορώ ότι 2 ποδοσφαιριστές μας χθες το βράδυ επισκέφτηκαν την Πολυκλινική με διάσειση ( Μαραγκουδάκης και joao ) και ο Σάκης Κύπρου με ένα σοβαρό τραυματισμό που θα τον αφήσει έξω για 6 μήνες και αυτό σίγουρα ήταν αποτέλεσμα των πολύ σκληρών και επικίνδυνων χτυπημάτων που δέχθηκαν από τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές.
kyprou
Ο Άρης, το απέδειξε και χθες αυτό δεν φοβάται να κοιτάξει καμία ομάδα στα μάτια και ούτε υπάρχουν εντολές από τον προπονητή για καθυστερήσεις την ώρα του αγώνα. Αντιθέτως δεν ξέρω και ούτε θέλω να πιστεύω ότι οι Ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ είχαν εντολές για τόσο σκληρά και δυνατά μαρκαρίσματα που κάποιες φορές ξεπέρασαν τα όρια του αντιαθλητικού παιχνιδιού.

Καλό θα ήταν ο προπονητής της ΑΕΛ να μην προσπαθεί να κρύψει τις όποιες αδυναμίες της χθεσινής απόδοσης της ομάδας του με παιδιάστικες δικαιολογίες που δυναμιτίζουν το κλίμα».

Comments are closed.