18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ποδαρικό με γκολ στις καθυστερήσεις για την ΑΕΛ,Λύτρωση από τον Σάσι

Ποδαρικό με γκολ στις καθυστερήσεις για την ΑΕΛ,Λύτρωση από τον Σάσι

By on 19 Αυγούστου, 2017 0 1195 Views

Με κεφαλιά-γκολ του Σάσι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, η ΑΕΛ επικράτησε του Άρη με 1-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έκανε ποδαρικό με το δεξί.

Χαμένο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους που στάθηκαν γερά σε όλο το ενενηντάλεπτο, αλλά λύγισαν στο τέλος.Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 90΄+3 με κεφαλιά του Ιμσαΐλ Σάσι μετά από σέντρα του Αϊρόσα. Λίγα λεπτά προηγουμένως, στο 86΄ ο Βοζίνια απέκρουσε πέναλτι του Νικολίτα.
To πέναλτι δόθηκε για παράβαση που δεν υπήρχε σε διεκδίκηση της μπάλας του Λαφράνς με τον Μεντιέτοβιτς αφού νο αμυντικός της ΑΕΛ έδιωξε μπάλα πριν συγκρουστεί με το σώμα του ο επιθετικός του Άρη.Μετά το ππέναλτι η ψυχολογία ήταν με το μέρος της ΑΕΛ που επιτέθηκε με σφοδρότητα και στο τέλος ήρθε η λύτρωση απο τον Σάσι που πανηγύρισε μπροστά στους οπαδούς της ΑΕΛ όπως έκανε όταν σκόραρε πέρσι με την ΑΕΖ κόντρα στην ΑΕΛ.
Στοιχεία του αγώνα:

ΑΕΛ (Μπρούνο Μπαλταζάρ): Βοζίνια, Αϊρόσα, Λαφράνς, Μιτρέα, Αβραάμ, Νικολάου (63΄ Σίλβα), Σοάρες, Αρτούρ (80΄ Λεόντσο), Μέσκα (72΄ Μπενίτεθ), Σάσι, Αρουαμπαρένα

Στον πάγκο: Γεωργίου, Τζούνιορ, Τεϊσέιρα, Αλνταΐρ, Ηλία, Χ. Κυριάκου, Γουίλερ, Ζντραφκόφσκι

ΑΡΗΣ (Νικόλας Μαρτίδης): Νουρεντινόσκι, Χριστοφόρου, Λεονάρντο, Γιούσεφ (64΄ Μεντιέτοβιτς), Ράντου, Παναγή, Ενγκολόκ, Πόλιανετς (46΄ Κύπρου) (74΄ Σκούρτης), Ντρομπάροφ, Μαραγκουδάκης, Νικολίτα

Στον πάγκο: Μιχαήλ, Μουλόπουλος, Ευσταθίου, Αουρέλιο, Παχίπης, Φράγκος, Ιονίτα, Μαμμίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Νικολάου (Χ. Γεωργίου – Γ. Σάββα), 4ος: Γιάννης Αναστασίου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μέσκα, Αϊρόσα / Μαραγκουδάκης, Ράντου

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΓΗΠΕΔΟ: Τσίρειο

ΘΕΑΤΕΣ: 2.500