19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Θα είναι καλύτερος σε μια βδομάδα ο Απόλλωνας

By on 18 Αυγούστου, 2017 0 749 Views

Έδωσε το σύνθημα για νίκη και μέσα στην Δανία ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή.
«Μετά από μια καλή προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μου καταφέραμε να κερδίσουμε. Τώρα θα ετοιμαστούμε καλύτερα για να πάμε στον επαναληπτικό με στόχο να κερδίσουμε και στην Δανία. Σίγουρα θα βρούμε δυσκολίες, θα προσπαθήσουμε τώρα που είδαμε και την Μίντιλαντ κατ’ ιδίαν να είμαστε πιο διαβασμένοι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε λάθη για να μην δεχθούμε εκεί κάποια γκολ. Φτιάξαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Το κατάφερε τρεις φορές και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους γιατί ήρθαμε σαν ομάδα και φάνηκε στο γήπεδο ότι και οι τρεις αλλαγές βοήθησαν πολύ. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας που ήταν δίπλα μας από το πρώτο λεπτό σε πλαίσια αθλητοπρέπειας» είπε αρχικά ο Αυγουστή και πρόσθεσε:
«Το πρώτο παιχνίδι τελείωσε, το κερδίσαμε και είναι σημαντικό αυτό. Σημασία έχει να είμαστε ακόμα καλύτεροι σε μια εβδομάδα, να αποφύγουμε τα λάθη και σίγουρα πιστεύω ότι εμείς εύκολα ή δύσκολα θα βρούμε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα»
Για την οπισθοχώρηση μετά το πρώτο γκολ…
«Μετά το πρώτο γκολ οπισθοχωρήσαμε χωρίς να το θέλουμε. Όταν ισοφαριστήκαμε βρήκαμε και πάλι ρυθμό και προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν παίζουμε μόνοι μας καθώς και ο αντίπαλος θα θέλει αν κάνει το παιχνίδι του».
**«Σημασία έχει ποιος θα μπει στους ομίλους και αυτό θα φανεί σε μια εβδομάδα. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι και θα πάμε να κάνουμε και εκεί το ίδιο».