19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Να κρατήσει ανοικτή την πρόκριση απόψε η ΑΕΚ ( 21:15 Cytavision Sports 2)

Να κρατήσει ανοικτή την πρόκριση απόψε η ΑΕΚ ( 21:15 Cytavision Sports 2)

By on 17 Αυγούστου, 2017 0 756 Views

Στιγμιότυπο από την χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ στην Τσεχία.
——————–

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή απόψε για την ΑΕΚ Λάρνακας. Για τα play-offs του Europa League αντιμετωπίζει τη Βικτορια Πλζεν Τσεχίας και έχει ως στόχο να εξασφαλίσει ένα αποτέλεσμα που θα της επιτρέπει να διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης στον επαναληπτικό που θα γίνει στη έδρα της.

Ο αποψινός αγώνας θα αρχίσει στις 21:15 και θα μετοδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι Cytavision Sports 2.

H AEK συμμετείχε μια φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Europa League, το 2011 και φέτος θέλει να επαναλάβει αυτή την επιτυχία.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τη Βικτόρια ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με προπόνηση στο Στάδιο που θα διεξαχθεί η αποψινή αναμέτρηση. Στην αποστολή στην Τσεχία βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Juan Pablo, Aντώνης Γιωργαλλίδης, Ιωακείμ Τούμπας, Radovan Pankov, Joan Truyols, David Catala, Μάριος Αντωνιάδης, Ivan Trickovski, Nacho Cases, Daniel Mojsov, Jorge Larena, Νέστωρας Mυτίδης, Vincent Laban, Ander Murillo, Acoran Reyes, Joan Τomas, Vladimir Boljevic, Oνησίφορος Ρουσιάς, Hector Hevel, Tete.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Σλοβένος Matej Jug με βοηθούς τους συμπατριώτες του Matej Žunič και Manuel Vidali και τέταρτο διαιτητή τον Nejc Kajtazović.