25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΙΝΤΙΑΚΕΘ :Έχουμε μεγάλες ελπίδες και φιλοδοξίες για τα παιχνίδια με την Βικτόρια

ΙΝΤΙΑΚΕΘ :Έχουμε μεγάλες ελπίδες και φιλοδοξίες για τα παιχνίδια με την Βικτόρια

By on 16 Αυγούστου, 2017 0 806 Views

Στην δημοσιογραφική διάσκεψη ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία εξέφρασε την πίστη του ότι η ΑΕΚ μπορεί να προκριθεί επισημένοντας πως όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες γιαυτό ζητά συγκέντρωση και υπομονή απο τους παίκτες του στο αυριανό παιγνίδι αφού το αποτέλεσμα του θα κρίνει πολλά.

Τα κύρια σημεία των δηλώσεων του:
–Προσεγγίζουμε το παιχνίδι όπως όλα. Θα επιδιώξουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλουμε την πρόκριση στους ομίλους. Σεβόμαστε τον αντίπαλο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αποκλείστηκε στο Τσάμπιονς Λινγκ από την Στεάουα. Έχουμε μεγάλες ελπίδες και φιλοδοξίες για αυτά τα παιχνίδια. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για ένα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς.

–Έχουμε μια κεντρική ιδέα για τον κάθε αντίπαλο αλλά ασφαλώς δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε σε μια συνέντευξη Τύπου τα πλάνα μας.

–Δεν φοβόμαστε. Ασφαλώς ήταν ένα καλό μάθημα για μας. Πέρυσι κάναμε μια τρομερή πορεία αποκλείοντας την ΤΣΣΚΑ. Δεν προσεγγίσαμε καλά το παιχνίδι με την Λίμπερετς και έτσι δεν τα καταφέραμε. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι 100%.

–Ασφαλώς θα κάνουμε μια αλλαγή. Αυτή είναι για τον ποδοσφαιριστή που θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Φλοριάν. Έχουμε ένα καλό ρόστερ και όποιοι και αν επιλεχθούν θα τα δώσουν όλα.

–Σίγουρα το καλύτερο είναι η νίκη.Τα δύο παιχνίδια σε νοκ αουτ κρίνονται στις λεπτομέρειες. Άρα είναι σημαντικό να πετύχουμε εκτός έδρας γκολ. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Φυσικά όλα εξαρτούνται από τη μέρα που θα βρεθείς στο παιχνίδι.

Τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο γκολκίπερ Χουάν Πάμπλο ο οποίος δήλωσε:

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Αυτό που κάνουμε πάντα δηλαδή. Θα επιδιώξουμε για τη νίκη. Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο απέναντι σε μια δυνατή ομάδα εκτός έδρας. Έχουμε τις πιθανότητές μας και αυτό θα επιδιώξουμε.

Σαν τερματοφύλακας δεν με νοιάζει αν δεχθώ γκολ και στο τέλος η ομάδα πάρει τη νίκη. Πρέπει να είμαστε καλοί σε όλες τις αγωνιστικές γραμμές. Θα τα δώσουμε όλα.

Για Αυτό που γνωρίζω για την Βικτόρια είναι ότι έχω παίξει αντίπαλος για άλλο θεσμό με την Μακάμπι. Έχω καλές αναμνήσεις όμως στόχος είναι πάντα ο ίδιος. Νίκη και να πάρουμε την πρόκριση.