19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αύριο η μάχη του Απόλλωνα…(Τι πρέπει να προσέξουν οι οποδοί του)

Αύριο η μάχη του Απόλλωνα…(Τι πρέπει να προσέξουν οι οποδοί του)

By on 16 Αυγούστου, 2017 0 670 Views

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Απόλλωνα ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα με τη Midtjylland στο ΑΕΚ – Αρένα για τα Play-offs του Europa League.Όπως ανακοίνωσε ο Απόλλωνας οι τρείς κερκίδες του γηπέδου θα είναι γεμάτες αφού εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια.Αυτό που θα πρέπει να προσέξουν οι φίλοι του Απόλλωνα είναι ότι στο γήπεδο θα υπάρχει άνθρωπος της ΟΥΕΦΑ για την ασφάλεια και αν υπάρξουν ενέργειες όπως στο προηγούμενο παιγνίδι με την Αμπερτήν η συνέπειες θα είναι πολύ βαριές για τον Απόλλωνα που αναμένει την ποινή για τα όσα έγιναν στον αγώνα με την Αμπερτήν.Θερμή συμπαράσταση χωρίς φωτοβολίδες ή άλλες ενέργειες που μπορεί να βλάψουν την ομάδα είναι η παράκληση της διοίκησης.

Ο κύκλος της προετοιμασίας για τον πρώτο αγώνα με τους Δανούς ολοκληρώνεται σήμερα.

Οι «γαλάζιοι» μετά την Ζάρια Μολδαβίας και την Αμπερντίν Σκοτίας, φιλοδοξούν να αποκλείσουν και τους Δανούς και να εξασφαλίσουν εισιτήριο συμμετοχής στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Στη μέχρι τώρα διαδρομή του Europa League ο απολογισμός για τον Απόλλωνα κατέγραψε 3 νίκες και 1 ήττα με συντελεστή τερμάτων 8-3.

Ο αγώνας της Πέμπτης θα αρχίσει στις 20:00 και θα διαιτητεύσει ο Άγγλος Michael Oliver με βοηθούς τους συμπατριώτες του Simon Peter Bennet και Ian Hussin. Τέταρτος διαιτητής ο επίσης Άγγλος Stuart Attwell.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ούγγρος Sándor Piller και παρατηρητής αγώνα ο Γερμανός Götz Bender.

*Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 24 Αυγούστου στο «Arena Herning».