Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Γενικό προσκλητήριο στους φίλους της Ν.Σαλαμίνας(Ανακοίνωση )

16 Αυγούστου, 2017
563 Views
0 Comments
Γενικό προσκλητήριο στους φίλους της Ν.Σαλαμίνας(Ανακοίνωση )

Ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας ενόψει της πρεμιέρας:

Φίλες και φίλοι της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου, την Κυριακή 20 Αυγούστου η ομάδα μας δίνει τον πρώτο της αγώνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο στάδιο ¨da Noi – Αμμόχωστος Επιστροφή¨ στις 19:00 με αντίπαλο την Ανόρθωση.
Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές δούλεψαν σκληρά και μεθοδικά από τις 26 Ιουνίου με στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο προσφέροντας ικανοποίηση στον κόσμο μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, μέσα στα πλαίσια των οικονομικών του δυνατοτήτων, προσπάθησε να ικανοποιήσει τις ανάγκες του προπονητή μας φέρνοντας στο ¨da Noi – Αμμόχωστος Επιστροφή¨ ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας αλλά και ανανεώνοντας συμβόλαια βασικών ποδοσφαιριστών από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Ενημερώνουμε πως έχει ήδη ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων από τα γραφεία του σωματείου για τον αγώνα της Κυριακής και θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή μεταξύ των ωρών 09:00-13:00 και 15:00-18:00. Παρακαλούνται οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας όπως τα παραλάβουν τις ίδιες μέρες και ώρες από τα γραφεία του σωματείου για αποφυγή ταλαιπωρίας την Κυριακή. Σημειώνουμε πως απαίτηση της αστυνομίας είναι όπως διεξάγεται ταυτοποίηση στις εισόδους του γηπέδου για αυτό καλείται ο κόσμος να προσκομίσει πολιτική ταυτότητα. Τα στοιχεία που θα αναγράφονται στο εισιτήριο θα παραμένουν στην κατοχή του φίλαθλου.

Την Κυριακή είναι η ώρα του ερυθρόλευκου λαού να σταθεί στο πλευρό της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών. Είναι η ώρα να γεμίσουμε με ερυθρόλευκο χρώμα τις εξέδρες και να δώσουμε παλμό, πάθος και δύναμη στους πρωταγωνιστές και να τους ωθήσουμε σε επιτυχίες. Είναι η ώρα του 12ου και πιο σημαντικού παίκτη!

Δ.Σ., τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές κάνουν ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους φίλους της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου να είναι δυναμικά παρών και να σταθούν στο πλευρό της ΙΔΕΑΣ μας! Μαζί κρατάμε το όνειρο ζωντανό!

Comments are closed.