19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

ΔΩΝΗΣ:Πολύ μεγάλο το κίνητρο

By on 14 Αυγούστου, 2017 0 753 Views

Στο dna και στην εμπειρία του ΑΠΟΕΛ στάθηκε ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης στην διάσκεψη τύπου για το πρώτο παιχνίδι με την Σλάβια για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τι να περιμένουμε από το ΑΠΟΕΛ;

“Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Είχα περισσότερο χρόνο να δουλέψω με τους ποδοσφαιριστές. Ευχάριστο γεγονός πως έχω όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση μου. Η αίσθηση που έχω είναι πως τα πράγματα είναι καλύτερα από την πρώτη θητεία μου. Υπάρχει πειθαρχία στην ομάδα, θα πρέπει να διαχειριστούμε και με μυαλό τον αγώνα χωρίς να φοβηθούμε κάτι”.

Για τον αντίπαλο;

“Είναι μια έμπειρη ομάδα, διαθέτει ικανούς ποδοσφαιριστές. Είναι καθαρά 50-50”

Για την εμπειρία του ΑΠΟΕΛ και τον κόσμο

“Το DNA παίζει μεγάλο ρόλο. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν αρκετή εμπειρία. Ξέρουν από πριν τι θα αντιμετωπίσουμε. Έχουμε καλή ποιότητα και θα πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα. Ο κόσμος έχει συνηθίσει αυτά τα παιχνίδια. Θεωρώ αυτό το κίνητρο που θα βοηθήσει την ομάδα”.

Για την προοπτική των ομίλων και πως το αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές;

“To κίνητρο του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ μεγάλο. Προτιμώ να παίξω με την Παρι, Μπαρτσελόνα και Άγιαξ παρά να παίξουμε στο Γιουρόπα. Οι ποδοσφαιριστές είναι πιο ελεύθεροι αφού έχουν εξασφαλίσει τη πρόκριση στους ομίλους και είναι θετικό αυτό”