26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Όλοι μαζί, ενωμένοι για την ΑΕΛ.(Ενθουσιασμός στον fan day)

Όλοι μαζί, ενωμένοι για την ΑΕΛ.(Ενθουσιασμός στον fan day)

By on 11 Αυγούστου, 2017 0 1025 Views

Με την μαζική παρουσία του κόσμου της ΑΕΛ πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο FAN DAY στον προαύλιο χώρο του «Νίκος Σολωμονίδης».
ael 2

ael 3
Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να αποθεώσουν τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές σε μια εκδήλωση που ήταν άκρως πετυχημένη. Έγινε η παρουσίαση του ρόστερ και των εμφανίσεων καθώς και δηλώσεις από τον Μπρούνο Μπαλταζάρ και τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους.

Μπρούνο Μπαλταζάρ: «Καλησπέρα ΑΕΛιστες καλησπέρα οικογένεια. Θα έχουμε μια δύσκολη χρονιά σας θέλουμε όλους κοντά μας. Έχουμε τους καλύτερους παίκτες διότι είναι στην ΑΕΛ. Αυτό που υπόσχομαι είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα. Θέλω να πω ότι ένοιωσα κάτι όταν ήρθα. Δεν μπορώ να νοιώσω όπως νιώθετε αλλά κάντε μας να το νιώσουμε».

Ανδρέας Σοφοκλέους: Είχαμε στιγμές καλές και κακές Όμως όσα λεφτά και όσες θυσίες και αν έκανα μαζί με σας δεν μπορεί να συγκριθεί με όσα έζησα με την ΑΕΛ Είμαι περήφανος που είμαι ΑΕΛιστας Αυτό που θέλουν οι παίκτες μας είναι την δική σας παρουσία στο γήπεδο Στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Ενωμένοι για την ΑΕΛ».