20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο κόσμος να στηρίξει την ΑΕΛ(Tι ισχύει για τον Πάμπο)

Ο κόσμος να στηρίξει την ΑΕΛ(Tι ισχύει για τον Πάμπο)

By on 9 Αυγούστου, 2017 0 1024 Views

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 για όλα όσα αφορούν τους «γαλαζοκίτρινους».

Για τα δύο φιλικά που ακολουθούν:

«Είναι δύο πολύ καλά φιλικά, το πρώτο θα είναι την Παρασκευή στην Παρεκκλησιά με τον Ερμή στις 18:00 και το δεύτερο θα είναι με την Πάφο στο Τσίρειο και πάλι στις 18:00 και θα είναι το τελευταίο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Θα αγωνιστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές, αυτά τα φιλικά γίνονται για να είναι όλοι σε εγρήγορση. Είναι κάποιοι παίκτες που χρειάζονται περισσότερο από άλλους αυτά τα φιλικά παιχνίδια. Το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Άρη».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Έχουμε ένα πρόβλημα με τον Αρτούρ και ένα με τον Μπενίτεθ. Κάνουν ένα διαφορετικό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους. Θέλουν περισσότερη δουλειά στη φυσική κατάσταση. Ο Αρτούρ έπαιξε με την Αούστρια αλλά δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος. Ίσως να κάνουν και κάποιοι άλλοι ειδικό πρόγραμμα, αυτό θα εξαρτηθεί από κάποιες εξετάσεις που γίνονται. Ο Λεόντσο και ο Σίλβα χρειάζονται και αυτοί ένα ειδικό πρόγραμμα. Σήμερα υπάρχει διπλή προπόνηση, το πρωί γυμναστήριο, το απόγευμα θα έχουμε προπόνηση στο Τσίρειο».

Για τα διαρκείας:

«Τουλάχιστον πρέπει να φθάσουμε κοντά στον περσινό αριθμό, περίπου στις 2000. Είναι χαμηλό το νούμερο των 900 διαρκείας. Είδα και την ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων τους οποίους θέλουμε μαζί μας, δίπλα στην ομάδα. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Πρέπει να ανεβάσουμε το νούμερο των διαρκείας».

Για τα λεφτά που δίνει η ΑΕΛ στους Πέτεφ και Πάμπο Χριστοδούλου και το ότι είχε ανακοινώσει κοινή συναινέσει τη λύση της συνεργασίας της με τον Κύπριο τεχνικό:

«Δεν είπαμε ότι είναι άσχημο το κλίμα. Υπάρχει ένας διακανονισμός που πληρώνεται με το μήνα. Το κοινή συναινέσει ήταν περισσότερο για το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι ένα σεβαστό ποσό».

Για τον Σόουζα:

«Επειδή ακούγαμε πολλές ανακρίβειες, αυτό που θα γίνει είναι ότι η ΑΕΛ θα αναμένει από την FIFA την εκδίκαση της υπόθεσης. Θα δούμε ποιος θα κερδίσει. Μέχρι πρόσφατα δεν είχε οριστεί ημερομηνία για εκδίκαση της υπόθεσης. Δεν κοιμόμαστε και δεν ξυπνάμε με το θέμα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή στο κεφάλι μας».

Για τον κόσμο:

«Το τριήμερο που έρχεται είναι καθαρά γαλαζοκίτρινο. Την Πέμπτη έχουμε το Fan Day, είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου και Παρασκευή και Σάββατο έχουμε τα φιλικά παιχνίδια. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια που γίνεται. Νομίζω πως ο κόσμος πρέπει να ανεβάσει τον αριθμό των διαρκείας».