29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Ίσως έρθει και άλλη ενίσχυση για την ΑΕΚ

By on 8 Αυγούστου, 2017 0 1039 Views

Ο Νέλσον Μάρκες ίσως να μην είναι η τελευταία μεταγραφή της ΑΕΚ που έχει το διακίωμα να κάνει όνειρα για πρόκριση στους ομίλους.Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου.

Για την προσθήκη του Νέλσον Μάρκες:

«Προχωρήσαμε στην τελευταία μας προσθήκη, μέχρι την επόμενη. Όσο υπάρχει δικαίωμα ενίσχυση είναι ανοικτό το μεταγραφικό παράθυρο. Τον γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός μας διευθυντής κυρίως από την παρουσία του στην Ισπανία αλλά και στην Πορτογαλία που αγωνίστηκε στην Εθνική, αλλά και στην Ιταλία. Κουβαλάει πολύ καλό βιογραφικό και ελπίζουμε να το επιβεβαιώσει μέσα από τη παρουσία του στην ομάδα μας. Το πρώτο πράγμα που μας είπε είναι πως υπάρχουν παιδιά που γνωρίζει και τον βοηθάει στο θέμα της γλώσσας. Αισιοδοξούμε ότι θα προσαρμοστεί όσο το δυνατό πιο άμεσα».

Για το αν θα γίνει περαιτέρω ενίσχυση:

«Αυτή την στιγμή οι θέσεις είναι συμπληρωμένες αλλά ακόμη δεν έχει διαμορφωθεί πλήρως το ρόστερ για την ερχόμενη σεζόν. Αυτά τα θέματα τα χειρίζεται ο τεχνικός μας διευθυντής. Θα δούμε τις επόμενες του αποφάσεις και εμείς δουλεύουμε στην προετοιμασία».

Για την ξεκούραση των παικτών:

«Ήταν το πιο καλοδεχούμενο ρεπό που θα μπορούσαν να πάρουν. Είναι η δεύτερη σερί χρονιά που ξεκινήσαμε νωρίς τις υποχρεώσεις μας. Αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι για τους ίδιους να πάρουν κάποιες ανάσες πριν τα παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζέν».

Για την επιστροφή στις προπονήσεις:

«Το Σάββατο κατά πάσα πιθανότητα θα επαναρχίσουν οι προπονήσεις και θα πάμε σερί προπονήσεις μέχρι το πρώτο παιχνίδι με την Βικτόρια».

Για τo διάβασμα του αντιπάλου:

«Θα δούμε αυτή την εβδομάδα αν θα οριστικοποιηθεί να μεταβεί στη Τσεχία ο Ηλίας Χαραλάμπους για να δει αγωνιζόμενη την αντίπαλο μας. Λογικά θα μεταβεί λίγα 24ωρα πριν μεταβεί εκεί και η αποστολή».

Για τους αγώνες με την Βικτόρια:

«Τα αντιμετωπίζουμε ως πρόκληση. Πρέπει να γνωρίζουμε ποιον έχουμε ενώπιον μας. Έχουμε ως στόχο να ονειρευόμαστε την είσοδο στους ομίλους του Europa League. Θα τα δώσουμε όλα και στα δύο παιχνίδια».