20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αύριο στο Δασάκι το φιλικό της Ανόρθωσης.Αναμονή για μεταγραφή

Αύριο στο Δασάκι το φιλικό της Ανόρθωσης.Αναμονή για μεταγραφή

By on 7 Αυγούστου, 2017 0 898 Views

Αύριο στις 7:30 το βράδυ θα δώσει το πρώτο της φιλικό μετά την επιστροφή από την Βουλγαρία η Ανόρθωση .Αντίπαλος ο Εθνικός όπως γράψαμε χθες και το παιγνίδι θα γίνει στο Δασάκι άχνας. Η γενική είσοδος του αγώνα έχει οριστεί από την γηπεδούχο ομάδα στα €10 ενώ για τα παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.Παράλληλα η Ανόρθωση ετοιμάζεται γαι ακόμη μία ποιοτική μεταγραφή.Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Για την προετοιμασία:

«Από χθες το απόγευμα επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές μετά το ρεπό που τους δόθηκε. Πλέον θα δώσουμε κάποια φιλικά για να έχει και την ευκαιρία ο κόσμος να δει την ομάδα μετά την επιστροφή από την Βουλγαρία και για να πάρουν λεπτά συμμετοχής κάποιοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν προς το τέλος της προετοιμασίας, όπως για παράδειγμα ο Γκάντσεφ. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Απουσιάζουν τώρα κάποιοι ποδοσφαιριστές μας που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων».

Για το επόμενο φιλικό:

«Αύριο στις 19:30 έχουμε φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό στο Δασάκι. Στα φιλικά φαίνεται η ποιότητα αλλά και οι αδυναμίες. Ο προπονητής και οι συνεργάτες του θα δουν κάποια πράγματα για να τα βελτιωθούν. Η ανόρθωση είναι καινούρια ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες, παρόλα αυτά υπάρχει ικανοποίηση για τη δουλειά που γίνεται».

Για την ενίσχυση στα άκρα:

«Στρέφεται η προσοχή μας στην ενίσχυση, προτεραιότητα είναι η απόκτηση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Θέλουμε να γίνει ποιοτική ενίσχυση και διευκρινίζω πως όποια κίνηση γίνει θα γίνει εντός των οικονομικών δυνατοτήτων της ομάδας. Το ζητούμενο είναι ο ποδοσφαιριστής που θα έρθει να ταιριάζει στο πλάνο και την φιλοσοφία τους».

Για το ενδιαφέρον του κόσμου στα διαρκείας:

«Υπάρχει ικανοποίηση από τον κόσμο, στόχος είναι να ξεπεράσουμε τον περσινό αριθμό. Φαίνεται π[ως αυτός ο αριθμός θα ξεπεραστεί».

Για τον Ρούμπεν Ράγιος:

«Πήγε μερικές μέρες διακοπές, τίποτα περισσότερο. Είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας και υπολογίζει αρκετά ο προπονητής μας στην παρουσία του».