19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ανέβηκαν οι προσδοκίες της Ανόρθωσης.Αναμένει με υπομονή άλλη μια μεταγραφή

Ανέβηκαν οι προσδοκίες της Ανόρθωσης.Αναμένει με υπομονή άλλη μια μεταγραφή

By on 5 Αυγούστου, 2017 0 863 Views

Η Ανόρθωση επέστρεψε στην Κύπρο για το τελικό στάδιο προετοιμασίας της και αυτό που απομένει για να γεμίσει το ρόστερ είναι η απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού.Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Για την προετοιμασία:

«Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση από τη δουλειά που έγινε και από τις εγκαταστάσεις στη Βουλγαρία. Φαίνεται πως έγινε πολύ καλή δουλειά και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Το κλίμα είναι πολύ καλό».

Για την πρεμιέρα:

«Αντιμετωπίζουμε τη Νέα Σαλαμίνα στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι, σε σχέση με πέρσι θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη, θα χρειαστεί να αποκτήσουν και οι ποδοσφαιριστές μας ομοιογένεια».

Για την αισιοδοξία των φιλάθλων:

«Πίεση υπάρχει πάντα στην Ανόρθωση. Είναι λογικό να υπάρχουν προσδοκίες, τις ανέβασε και η διοίκηση με τις κινήσεις που έκανε. Θέλουμε με τη σειρά μας να δικαιώσουμε αυτές τις προσδοκίες. Ευελπιστούμε πως θα γίνουν όλα όπως τα έχουμε στο μυαλό μας και να εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι από πέρσι».

Για τα διαρκείας:

«Θέλουμε να ξεπεράσουμε τον περσινό αριθμό που ήταν 3000 και είμαστε πολύ κοντά αφού ξεπεράσαμε τα 2700. Βάση των αριθμό και το πως κινούνται, είμαστε αισιόδοξοι πως θα ξεπεράσουμε τον στόχο που θέσαμε».

Για τα φιλικά:

«Θα τρέξει αυτό το κομμάτι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα».

Για την απόκτηση ακραίου επιθετικού:

«Σε μια μεταγραφική περίοδο πολλά μπορούν να αλλάξουν. Κάνουμε την απαραίτητη υπομονή γιατί καλές περιπτώσεις παικτών ίσως να είναι σε πιο προσιτές τιμές για να συζητήσεις, σε σχέση με πριν ένα μήνα».

Για τους στόχους της νέας σεζόν:

«Κτίζουμε μια νέα ομάδα που θα διεκδικεί κάθε παιχνίδι. Αυτός είναι και ο στόχος. Απουσιάζουμε εδώ και αρκετά χρόνια από την Ευρώπη και ένας στόχος είναι εδώ και από εκεί και πέρα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».