18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ομόνοια παρουσίασε το επενδυτικό σχέδιο ομολόγων

Η Ομόνοια παρουσίασε το επενδυτικό σχέδιο ομολόγων

By on 4 Αυγούστου, 2017 0 877 Views

Το δελτίο τύπου:

To νέο επενδυτικό Σχέδιο που ανακοίνωσε πρόσφατα και αφορά την έκδοση Ομολογιακού Δανείου, παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου η ΟΜΟΝΟΙΑ. Μιλώντας από το βήμα της συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Αντώνης Τζιωνής, κάλεσε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να στηρίξει τις προσπάθειες που καταβάλλονται. «Καλούμε τον κόσμο μας να στηρίξει τις προσπάθειές μας, ο καθένας και η καθεμιά με τον τρόπο και στον βαθμό που μπορεί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται τη συμμετοχή του κόσμου της για να πάει μπροστά και είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά, θα τα καταφέρουμε», τόνισε. Πέραν του νέου επενδυτικού Σχεδίου, ο κ. Τζιωνής μίλησε και για τα άλλα προϊόντα που προσφέρει ο Σύλλογος.

Πιο κάτω, τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του Προέδρου του Συλλόγου, Αντώνη Τζιωνή:
•Για το Νέο επενδυτικό Σχέδιο Ομολόγων

«Πρόκειται για ένα Σχέδιο, προϊόν πολύμηνης μελέτης και επεξεργασίας, που εκπονήθηκε σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα. Είχαμε πει και προηγουμένως ότι το Διοικητικό Συμβούλιο θα επεξεργαζόταν κάποια νέα σχέδια, τα οποία θα έθετε ενώπιων του κόσμου της το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, με στόχο την οικονομική σταθερότητα, την ανάπτυξη του Συλλόγου και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητα του.

Εδράζεται σε τρεις πυλώνες:
1.Πρώτα, στην ελκυστικότητα, με την πληρωμή επιτοκίου 5% ετησίως
2.Δεύτερο, στη βιωσιμότητα και την αξιοπιστία, με τις ισχυρές εξασφαλίσεις που περιλαμβάνει, και
3.Τρίτο στην καινοτομία, σε σχέση με τη φιλοσοφία του»

Ξεκινώντας από τον πρώτο, λαμβάνοντας υπόψη τις σημερινές συνθήκες και τα δεδομένα της αγοράς, θεωρούμε ότι το επιτόκιο 5% ετησίως που προσφέρεται, είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για όσους θέλουν να επενδύσουν. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το ποσό που έχει μαζευτεί μέχρι στιγμής αυτές τις πρώτες μέρες, το οποίο αγγίζει τις 700,000 ευρώ. Είμαστε στα μέσα του δρόμου, μέχρι να φτάσουμε τον στόχο του 1.5 εκατομμυρίου, ωστόσο το ξεκίνημα ήταν ιδιαίτερα δυναμικό και ελπιδοφόρο και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας»

Ένα δεύτερο βασικό χαρακτηριστικό, είναι η βιωσιμότητα του Σχεδίου, μέσω των ισχυρών εξασφαλίσεων που περιλαμβάνει. Το Ομολογιακό Δάνειο θα εκδοθεί από θυγατρική εταιρεία του Σωματείου, η οποία ιδρύθηκε για τον συγκεκριμένο σκοπό, ενώ οι ομολογίες θα εισαχθούν στη Νεοαναπτυσσόμενων Εταιρειών Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου. Εγγυητής του Σχεδίου είναι η ίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ, με εξασφαλίσεις ως πρώτη υποθήκη το ακίνητο του Συλλόγου στην οδό Παπανικολή και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Συλλόγου, τα οποία αποτελούν σταθερή πηγή εισοδήματος τα τελευταία χρόνια. Να πούμε ότι το ακίνητο είναι αυτή τη στιγμή υποθηκευμένο για ένα δάνειο αξίας περίπου 380,000 ευρώ σε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, το οποίο θα απελευθερωθεί με τα χρήματα που θα αντληθούν και θα διατεθεί για τις ανάγκες του σχεδίου. Πεποίθησή μας είναι ότι οι εξασφαλίσεις που παρέχονται εγγυόνται την αξιοπιστία του Σχεδίου και μαζί το κέρδος των επενδυτών». Να αναφέρουμε, ακόμη, ότι το Σχέδιο, δεν απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στην ομονοιάτικη κοινότητα, αλλά σε κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή ή πολίτη που θέλει να συμμετέχει.

Τρίτος πυλώνας είναι η καινοτομία όσον αφορά τον ανταποδοτικό χαρακτήρα του Σχεδίου. Επιδίωξη μας ήταν ένα τέτοιο Σχέδιο να είναι ελκυστικό και αμοιβαία επωφελές για τον σύλλογο και τους συμμετέχοντες. Αυτή η φιλοσοφία διαπνέει όλες τις ενέργειες που τροχιοδρομούνται τελευταίως, όπως το OMONOIA Premium, τις προσφορές για τα διαρκείας, η Μπουτίκ, τα προϊόντα κοκ. Θέλουμε ο κόσμος μας, βοηθώντας την ΟΜΟΝΟΙΑ και συμμετέχοντας στα δρώμενα του Συλλόγου, να επωφελείται.

Να αναφέρω ότι αρχές Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δύο ανοικτές συγκεντρώσεις, σε Λευκωσία και Λεμεσό, με στόχο την περαιτέρω προώθηση το Σχεδίου».

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Ομόλογο, εξασφαλίζουν αυτόματα τη συμμετοχή τους στο Επενδυτικό Σχέδιο, όταν υπογραφεί το σχετικό συμβόλαιο συμμετοχής και μεταβιβαστεί το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό στον πιο κάτω λογαριασμό:

OMONOIA INVESTMENT LTD
HELLENIC BANK
SWIFT: HEBACY2N
IBAN: CY67 0050 0105 0001 0501 7910 4001

Στοιχεία Επικοινωνίας

Εάν επιθυμείτε συμμετοχή στο Ομολογιακό Δάνειο μπορείτε να υποβάλετε συμπληρωμένη τη σχετική αίτηση συμμετοχής την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε:
•Στην ιστοσελίδα του Συλλόγουwww.acomonia.com
•Στα γραφεία του Συλλόγου (Κυπράνωρος 13, Γραφείο 101, 1ος Όροφος, 1061, Λευκωσία. Τηλ: 7777 1948 / 22 377 496)
•Στην Green Boutique (Κυπράνωρος 13, 1061, Λευκωσία. Τηλ: 7777 1948)

Για περισσότερες σχετικές πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον τηλεφωνικό αριθμό: 99 621 177
•Για τα Εισιτήρια Διαρκείας

«Πέραν του Σχεδίου Ομολόγων, να πούμε ότι συνεχίζεται η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας και ο αριθμός μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τις 5000. Παρόλο που απέχουμε αρκετά από τον στόχο των 7000, εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο γήπεδο. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω όσες και όσους έχουν δηλώσει παρών για τη νέα περίοδο με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας και να καλέσω όσους και όσες δεν έχουν ακόμη αγοράσει, να το πράξουν το συντομότερο. Δεν είναι μόνο η οικονομική ενίσχυση, αλλά και η σημασία, για μια ομάδα όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ, να αγωνίζεται σε γεμάτα γήπεδα. Θέλουμε η φετινή χρονιά να σηματοδοτήσει αυτή την αλλαγή. Το έχουμε πει πολλές φορές, ότι ΟΜΟΝΟΙΑ χωρίς τον κόσμο της, δεν είναι ΟΜΟΝΟΙΑ. Συνεργείο έκδοσης εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει και αύριο στο ΓΣΠ στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, έξω από τη Δυτική κερκίδα. Είναι το πρώτο φιλικό στην Κύπρο, μετά την επιστροφή της ομάδας από την Πολωνία, και αναμένεται μαζική προσέλευση και βροντερό παρών»
•Για το συνδρομητικό διαδικτυακό κανάλι, ΟΜΟΝΟΙΑPremium

«Από τις 7 του Ιούνη λειτουργεί και το συνδρομητικό διαδικτυακό κανάλι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το OMONOIA Premium. Ένα κανάλι πλούσιο σε οπτικοακουστικό υλικό, συνεντεύξεις, αναλύσεις υψηλής τεχνολογίας, στατιστικά, στιγμές από την ιστορία του συλλόγου, διαγωνισμούς και ειδικές προσφορές, ενώ προσφέρει αναβαθμισμένη προβολή στους χορηγούς και συνεργάτες του σωματείου. Στόχος του «ΟΜΟΝΟΙΑ Premium» είναι να φέρει τον κόσμο ακόμη πιο κοντά στην ομάδα και σε ό,τι έχει σχέση με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μέσα από τη νέα πλατφόρμα η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοδοξεί να ανταποδώσει στους χιλιάδες οπαδούς της, υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας υλικό και πληροφόρηση. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που εάν πετύχει, θα βελτιώσει τόσο την εικόνα και το brand της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και τη σταθερή εισροή εσόδων προς τον σύλλογο. Είναι εξαιρετική πρωτοβουλία και αξίζει να αγκαλιαστεί από τον κόσμο μας»
•Green Boutique, Νερό, Μπίρα

«Απ’ εκεί και πέρα έχουμε τα προϊόντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το κατάστημα της Green Boutique, το οποίο πλέον υπάρχει και σε ηλεκτρονική μορφή, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Υπάρχουν τα προϊόντα που διατίθενται στην αγορά όπως το νερό και η μπίρα».