28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • H AΕΛ ετοιμάζει καταγγελία του διαιτητή για την κλοπή

H AΕΛ ετοιμάζει καταγγελία του διαιτητή για την κλοπή

By on 3 Αυγούστου, 2017 0 1011 Views

Για τον αποκλεισμό από την Αούστρια και για την επόμενη μέρα στην ΑΕΛ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας Θεόδωρος Αντωνίου.
«Καταρχάς να πω ότι από την ίδια στιγμή με εντολή του προέδρου αρχίσαμε τις διαδικασίες για να καταγγελθεί σε όλα τα αρμόδια σώματα αυτό το τερατούργημα. Θα πρέπει το ποδόσφαιρο να το προστατεύουν και τέτοιους ανθρώπους πρέπει να τους εξαφανίζουν» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο παρατηρητής διαιτησίας από την ίδια στιγμή ήξερε πολύ καλά ότι ήταν μια λανθασμένη απόφαση. Το έλεγε ότι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε ότι κρίθηκε η πρόκριση με μια τέτοια απόφαση σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είναι πολύ κρίμα που τέτοιοι άνθρωποι χαλάνε το άθλημα».

Τώρα η επόμενη μέρα…
«Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι η ΑΕΛ θα είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες τόσο στο πρωτάθλημα πόσο και στο γήπεδο. Έγιναν πολλές τομές που έφεραν ήδη αποτελέσματα και αυτά φάνηκαν με το που σφύριξε για τελευταία φορά αυτός ο κύριος με το θεσμό χειροκρότημα του κόσμου. Φτιάξαμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που έδειξαν χθες πλούσια χαρίσματα, υπάρχουν και τρεις ποδοσφαιριστές που ακόμα ο κόσμος δεν τους είδε καθόλου και είναι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Οι πληγές από κάποια ενδοοικογενειακά προβλήματα επουλώθηκαν, είμαστε σαν μια μεγάλη οικογένεια και μεταφέρω και τις ευχαριστίες των ποδοσφαιριστών προς τον κόσμο. Τους θέλουν κοντά και έτσι θα τα καταφέρουμε μέχρι τέλους και θα πάμε πολύ»

Το πρόγραμμα…
«Σήμερα θα έχουμε προπόνηση, αύριο φιλικό με την Καρμιώτισσα στο οποίο θα παίξουν περισσότερο τα παιχνίδια που δεν έπαιξαν τόσο πολύ»

**«Θα αποχωρήσει ένας ποδοσφαιριστής τις επόμενες 1-2 μέρες».