24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Λεβέντικη πρόκριση για την ΑΕΚ

By on 3 Αυγούστου, 2017 0 1011 Views

Λεβέντικη προκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ πήρε η ΑΕΚ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η ομάδα της Λάρνακας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ντιναμό Μινσκ στη Λευκορωσία και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα στην «Αρένα», πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση!Οι Λευκορώσοι έπαιξαν πολύ σκληρά και απείλησαν την ΑΕΚ που παλιζοντας μυαλομένα και με υπομονή στο τέλος πήρε την ισοπαλία.

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να… καθαρίσει νωρίς την πρόκριση αφού στο πρώτο ημίχρονο έχασε αρκετές ευκαιρίες. Ο Σαρόκα με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 47’ (δεν φάνηκε ότι ο Τρισκόφσκι βρήκε στο πόδι την Οστρούκ) άνοιξε το σκορ για τη Ντιναμό, που σε κάποια χρονικά διαστήματα πίεσε τους «κιτρινοπράσινους» για να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ. Στο 85’ η Ντιναμό έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπίκοφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ακοράν έφερε το ματς στα ίσα, κάνοντας μια κούρσα από τη μια περιοχή στην άλλη και με τον Ιγνάτοβιτς εκτός εστίας, με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας τέλος στην αγωνία όλων στην ΑΕΚ!

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ: Ιγνάτοβιτς, Κουζμένοκ, Γκάλοβιτς, Οστρούκ, Μπίκοφ, Σαρόκα, Κάρποβιτς, Κχλιόμπας (71’ Νίκολιτς), Νόγιοκ, Κχβασίνσκι (46’ Λούκιτς), Λέκοβιτς (77′ Σατσίβκο).

AEK: Πάμπλο, Αντωνιάδης, Τρουγιόλς, Μοϊσόφ, Καταλά, Λαμπάν, Λαρένα, Χέφελ (62’ Τομάς), Τέτε (73’ Ακοράν), Τρισκόφσκι (83’ Μουρίγιο), Φλοριάν.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λούκιτς, Σαρόκα, Οστρούκ / Φλοριάν (3η), Τρουγιόλς, Τέτε

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Μπίκοφ

Διαιτητής: Σίμον Λι Έβανς

Βοηθοί: Ντάνιελ Μπέκετ, Τζόναθαν Μπράιαντ.