27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

Έφυγε αδικημένη με το κεφάλι ψηλά η ΑΕΛ

By on 2 Αυγούστου, 2017 0 1362 Views

Έφυγε με το κεφάλι η ΑΕΛ απο την Ευρώπη.Αδικήθηκε απο τον Καζακστανό διαιτητή που έδωσε πέναλτι σε παραβαση που αν έγινε ήταν σαφώς εκτος περιοχής και την άφησε με 10 παικτες .Χανοντας στο ημίχρονο με άδικο τρόπο η ΑΕΛ παλεψε σαν λιοντάρι στο β ημ ,ισοφάρισε και είχε ευκαιρίες να πάρει τη νίκη πριν στο 90’δεχθεί το 1-2απο την Αούστρια που προκρίθηκε άδικα .
Στο 23΄ ο διαιτητής … εφεύρε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αιρόσα στον Πιρές δύο μέτρα εκτός περιοχής και απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ. Όλη αυτή η αδικία δημιούργησε έναν εκνευρισμό, υπήρξαν κάποια μικροσρπωξίματα ανάμεσα στους δύο πάγκους και ο διαιτητής έφυγε για τα αποδυτήρια. Μετην πάροδο 15 λεπτών επέστρεψε και ο Χολτζχάουσερ ευστόχησε στο πέναλτι στο 34΄ (αυτό το λεπτό υπολόγισε η ΟΥΕΦΑ) και άνοιξε το σκορ. Πάντως ούτε πως αγωνιζόταν με 10 η ΑΕΛ καθώς έβαλε πίεση και έχασε ευκαιρίες πριν την ανάπαυλα. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Μπαλταζάρ έριξε τον Αλνταίρ ο οποίος έδωσε τρεξίματα και νέο άερα. Μάλιστα ο ίδιος με μακρινό φάοπυλ και λάθος του τερματοφύλακα έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 59΄ και κάπου εκεί άλλαξαν όλα. Η ΑΕΛ έβαλε πίεση, έκανε ευκαιρίες, δεν πέτυχε δεύτερο γκολ οι οι Αυστριακοί προσπάθησαν αν παγώσουν το παιχνίδι και τα κατάφεραν. Μάλιστα πέτυχαν και δέθυτερο γκολ στο 90΄ με τον Πιρές και όλα τελείωσαν.
ΑΕΛ: Βοζίνια, Αιρόσα, Λαφράνς, Μιτρέα, Αβραάμ, Σοάρες, Φιντέλις, Αρτούρ (46΄ Αλταίρ), Μέσκα (72΄ Μπενίτεθ), Σάσι, Αρουαμπαρένα

ΑΟΥΣΤΡΙΑ: Χάτζικιτς, Φιλίποβιτς, Σράντι (66΄ Ντε Πάουλα), Γκρουβαλντ,Μονσχάιμ (83΄ Φρίσενμπίλχερ), Σέρμπεστ, Λάρσεν, Βέστερμαν, Χολζτχάουσερ, Μαρτσίνκο, Πιρές (90+2΄ Καντίρι)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:Αβραάμ, Άρτουρ, Μιτρέα/Μαρτσίκο, Φιλίποβιτς, Λάρσεν

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Αιρόσα

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Αρτιόμ Κουσίν (Ευγκένι Μπέλσκι, Ανατολι Κότιν) Τιμούρ Κουμάσεφ (Καζακστάν)