18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΛ περιμένει 7 χιλιάδες οπαδούς της

By on 2 Αυγούστου, 2017 0 758 Views

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα και δη για τον επαναληπτικό με την Αούστρια.

«Με συγκρατημένη αισιοδοξία απέναντι σε μια δυνατή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Ατυχήσαμε στο πρώτο παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη και ελπίζουμε απόψε να τα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη με την συμπαράσταση των χιλιάδων ΑΕΛιστών» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πρέπει και απόψε να είμαστε πολύ προσεκτικοί, πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι, να είμαστε υπομονετικοί και αυτό πρέπει να το καταλάβει και ο κόσμος. Το παιχνίδια δεν θα τελειώσει ούτε στο 15ο λεπτό, ούτε το στο 25ο αλλά μόλις σφυρίξει ο διαιτητής. Πρέπει να βάλουμε πίεση στους αντιπάλους από το πρώτο λεπτό, ακόμα και από το ζέσταμα. Πρέπει να μας νιώσουν. Είμαι σίγουρος ότι με την συμπαράσταση του κόσμου θα είμαστε πιο κοντά στην επόμενη φάση»

**«Ακόμα και στην λάθος πάσα δεν χρειάζεται η μουρμούρα αλλά η στήριξη».

**«Περιμένουμε να έχουμε 7 χιλιάδες κόσμο».

**«Τα χρήματα παίζουν ρόλο στο ποδόσφαιρο αλλά δεν είναι πάντα το συστατικό της επιτυχίας. Ένα συστατικό που βάλαμε από πέρσι και το βελτιώσαμε φέτος είναι το οικογενειακό κλίμα το οποίο έφερε νίκες στα δύσκολα, σε περιπτώσεις που η ομάδα έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο και σε βάθος χρόνου θα μας βοηθήσει πολύ αυτό το κλίμα».

Τα αγωνιστικά δεδομένα και η κατάσταση του Λεάντρο Σίλβα…
«Ο Λεάντρο Σίλβα δεν είναι στο 100% όπως οι υπόλοιποι καθώς δεν έκανε προετοιμασία. Είναι στην αποστολή και θα δούμε αν ο προπονητής τον επιλέξει στους 18 είτε για να αγωνιστεί. Ο Μάριος Νικολάου έβγαλε κανονικά τις δύο τελευταίες προπονήσεις».