24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στο ρυθμό του Δώνη για την ανατροπή το ΑΠΟΕΛ,Δεδομένες κάποιες αλλαγές

Στο ρυθμό του Δώνη για την ανατροπή το ΑΠΟΕΛ,Δεδομένες κάποιες αλλαγές

By on 1 Αυγούστου, 2017 0 840 Views

Στιγμιότυπο από τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης.
———————————-

Σε ρυθμούς επαναληπτικού το ΑΠΟΕΛ και με στόχο την ανατροπή του σκορ και πρόκριση στη φάση των play-off του Champions League.

Οι πρωταθλητές μας ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους με τον Δώνη να ανεβάζει την ψυχολογία και να προσπαθεί να βάλει πάθος και αποφασισιστικότητα στο παιγνίδι της ομάδας για τον αυριανό επαναληπτικό .Δεν αποκλείεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές στην 11αδα και δεν θα είναι έκπληξη να δούμε στο αρχικό σχήμα είτε τον Αλωνεύτη είτε τον Βάντερ στην θέση του Εμπεσίλιο. Σήμερα ο Δώνης θα παραχωρήσει αργά το απόγευμα την καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου.

Το 1-0 για τη Βιτορούλ στον πρώτο αγώνα της Ρουμανίας ασφαλώς δεν αφαιρεί τις ελπίδες του ΑΠΟΕΛ και με καλή παρουσία μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα και να συνεχίσει τη θετική του παράδοση με παρουσίες στους ομίλους της UEFA.

Η αποστολή της Βιτορούλ βρίσκεται στην Κύπρο από χθες και σήμερα θα προπονηθεί στο Στάδιο ΓΣΠ. Θα προηγηθεί η Συνέντευξη Τύπου των Ρουμάνων.

Τον αυριανό αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ρώσος Aleksei Eskov με βοηθούς διαιτητές τους συμπατριώτες του Dmitrii Mosiakin και Igor Demeshko.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ισπανός Manuel Enrique Mejuto Gonzalez και παρατηρητής αγώνα ο Haris Gvozden (Βοσνία / Ερζεγοβίνη).

Ο αγώνας της Τετάρτης θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί από τη Cytavisionsports 1.

*Το ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε τις φετινές του Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις από τη δεύτερη προκριματική φάση του Champions League και απέκλεισε την Dudelange Λουξεμβούργου με 1-0 και 1-0.

**Η Βιτορούλ στον τελευταίο της αγώνα για το Πρωτάθλημα Ρουμανίας ηττήθηκε στην έδρα της με 1-0 από τη Δυναμό Βουκουρεστίου.