Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Δεν θα παίξει με τρέλα αλλά με μυαλό η ΑΕΛ

1 Αυγούστου, 2017
745 Views
0 Comments
Δεν θα παίξει με τρέλα αλλά με μυαλό η ΑΕΛ

Μήνυμα πρόκρισης παίζοντας με μυαλό έστειλε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ στη δημοσιογραφική διάσκεψη της ΑΕΛ ενόψει του αγώνα με την Αούστρια.

«Καλησπέρα. Μετά το καλό παιχνίδι στην Αυστρία, είμαι αισιόδοξος. Θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Η Αούστρια δεν ξεκίνησε καλά και έχει μια καλή ευκαιρία για αυτούς να ανακάμψουν. Αλλά ξέρουν ότι είμαστε και εμείς καλή ομάδα. Αν στην Αυστρία ήταν δύσκολο για αυτούς, αύριο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι έχουν ποιότητα και είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα μπορούν να σκοράρουν. Σε γενικές γραμμές είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε. Μοναδικός τρόπος να κερδίσουμε είναι να είμαστε στο 110% συγκεντρωμένοι».

Για την προσέγγιση του παιχνιδιού…

«Δεν θέλω να μιλήσω για την στρατηγική. Αν κάνεις ένα λάθος είναι ότι μπορούν να σκοράρουμε. Για να περάσουμε πρέπει να σκοράρουμε αλλά δεν θα πάμε σαν τρελοί στην επίθεση»

Για τους τραυματίες…

«Ο Νικολάου είναι αμφίβολος ακόμη. Ο Λαφράνς είναι έτοιμος. Και ο Ντάνι Μπενίτεθ είναι καλά».

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι…

«Η Αούστρια θέλει να κερδίσει όπως και εμείς. Αυτό που περιμένω είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Αμυντικά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και στην επίθεση να έχουμε ουσία».

Για την πίεση της Αούστρια…

«Δεν μας απασχολεί αυτό. Έχουμε και εμείς την δική μας πίεση. Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι και να αντιπροσωπεύσουμε την ομάδα μας και την πόλη μας».

Ο Μιτρέα ανέφερε:

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Στη Αυστρία κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε ακόμα ένα αύριο. Για εμάς είναι σαν τελικός. Είναι σημαντικό ότι παίζουμε στη έδρα μας και πιστεύω ότι αύριο θα περάσουμε στον επόμενο γύρο. Θέλω να πω στους οπαδούς μας να είναι δίπλα μας».

Comments are closed.