19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Aν το ΑΠΟΕΛ είναι βελτιωμένο τότε μπορεί να πάρει την πρόκριση…

Aν το ΑΠΟΕΛ είναι βελτιωμένο τότε μπορεί να πάρει την πρόκριση…

By on 31 Ιουλίου, 2017 0 994 Views

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ, για τη νέα σελίδα με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο και για τον επαναληπτικό με την Βιτορούλ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία…
«Βγήκε ανακοίνωση για τον λόγο απομάκρυνσης του Μπέιν. Δεν ήταν το ΑΠΟΕΛ που ήθελε οποιοσδήποτε να βλέπει και ξέρουμε ότι οι δυνατότητες είναι μεγαλύτερες. Η αλλαγή του προπονητή έγινε για να προκύψει και ένα ταρακούνημα και αντίληψη ότι υπάρχουν ευθύνες από όλους. Πρέπει όλοι να βελτιώσουν την κατάσταση και το ΑΠΟΕΛ θα βγει κερδισμένο αν προκριθεί στην επόμενη φάση. Η επιλογή Δώνη αποσκοπεί σε αυτό, γνωρίζει το ρόστερ, την κουλτούρα και το μέγεθος του ΑΠΟΕΛ. Παρά το γεγονός ότι είναι μικρό το διάστημα μέχρι τον επαναληπτικό ο οποίος επέλεξε να καθίσει στον πάγκο και εξέφρασε και την πίστη του ότι μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα και να προκριθεί».

Για τις δηλώσεις του Μάριο Μπέιν για τον πιο εύκολο μισθό του στο ΑΠΟΕΛ…
«Το επίπεδο δηλώσεων του καθενός κρίνεται από το πώς συμπεριφέρεται. Δεν έχω να πω τίποτα. Ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να πει ότι θέλει και ο ίδιος καθορίζει και την πορεία του».

Τι περιμένετε να αλλάξει με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο;
«Ένα από τα πράγματα που δεν βλέπαμε να συμβαίνει είναι η ενεργοποίηση του ρόστερ και το να δίνεται η ευκαιρία σε όλους να αποτελούν μέρος του συνόλου. Αυτό μειώνει τις δυνατότητες της ομάδας και ταυτόχρονα δεν δημιουργεί ανταγωνισμό για να πιέζονται αυτοί που αγωνίζονται. Ο κ. Δώνης έδειξε από την αρχή ότι αυτό θα είναι από τα σημαντικά συστατικά που θα προσθέσει στην ομάδα και βλέπουμε μέσα από τις προπονήσεις ότι αυτό συμβαίνει. Είναι σημαντικό αυτό για μια ομάδα που έχει βάθος και ποιοτικό ροστερ. Υπάρχουν περισσότερες επιλογές από αυτές που είδαμε να χρησιμοποιούνται και αυτό σημαίνει υγιής ανταγωνισμός για να βγαίνει περισσότερη ένταση, πάθος και προσήλωση στο γήπεδο».

Για τους Καρλάο και Εφραίμ…
«Ο Καρλάο και ο Εφραίμ αποτελούν επιλογές και είναι θέμα του κ. Δώνη να αξιολογήσει αν είναι έτοιμοι για 11αδα ή 18αδα. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε 18 ποδοσφαιριστές έτοιμους. Το ίδιο θα ισχύσει και για τον Ποτέ τον οποίο θα περιμένουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή. Το πρόγραμμα που έκανε χθες ήταν πιο ψηλών εντάσεων σε σχέση με προχθές, θα δούμε τι θα κάνει και σήμερα και ανάλογα θα προχωρήσουμε».

Πως προσεγγίζετε το παιχνίδι της Τετάρτης;
«Το πως θα προσεγγιστεί τακτικά είναι θέμα του προπονητή. Αυτό που πιστεύουμε ότι μπορεί να προσθέσει το ΑΠΟΕΛ είναι ένταση, πάθος, ταχύτητα και περισσότερη ποιότητα. Σαν αποτέλεσμα δεν είναι απαγορευτικό το 1-0, το ανέτρεψε το ΑΠΟΕΛ και άλλες φορές στο παρελθόν, φτάνει όμως να είναι όλα σχεδόν τέλεια γιατί είναι και επικίνδυνο αποτέλεσμα. Η εξίσωση είναι απλή, αν το ΑΠΟΕΛ είναι βελτιωμένο τότε μπορεί να πάρει την πρόκριση».

Για τη παρουσία του κόσμου…
«Κανείς δεν αμφισβητεί ότι ο κόσμος αποτελεί ένα πλεονέκτημα. Το ΑΠΟΕΛ παρουσιάζεται με περισσότερη δυναμική στην έδρα του και με περισσότερες απαιτήσεις. Είναι βέβαιο ότι στην εξίσωση μπαίνει και ο κόσμος και δεν είναι τυχαίο οι αντίπαλοι αν αναφέρονται στην ατμόσφαιρα των φίλων του ΑΠΟΕΛ. Ο κόσμος και η ομάδα πρέπει να είναι σε υψηλό επίπεδο για να υπάρχει αλληλοϋποστήριξη. Είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου, βλέπουμε από την προπώληση ότι ο κόσμος θα είναι εκεί σε μεγάλους αριθμούς».

Για το θέμα με τα τηλεοπτικά…
«Είμαστε σε ανοικτή γραμμή και με τις δυο πλατφόρμες που εξέφρασαν ενδιαφέρον για το τηλεοπτικό πακέτου του ΑΠΟΕΛ και μιλάμε για πλαίσιο 5ετίας και όχι 3ετίας. Και οι δύο κρατούν πολύ ζεστό το ενδιαφέρον τους γιατί θέλουν να εντάξουν το ΑΠΟΕΛ στο πακέτο τους όντας η πιο εμπορική ομάδα. Για την ώρα δεν αποφασίσαμε να δώσουμε απάντηση αν δεν περάσει το παιχνίδι της Τετάρτης. Μπήκαν κάποια χρονοδιαγράμματα αλλά αυτά οροθετούνται μετά το παιχνίδι της Τετάρτης. Είμαστε ευχαριστημένοι από τις προτάσεις ότι ανταποκρίνονται στην τηλεοπτική αξία της ομάδας».