18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Θετικό τεστ για τα άκρα της Ανόρθωσης. Νίκη με Παλάνκα και Καλό

Θετικό τεστ για τα άκρα της Ανόρθωσης. Νίκη με Παλάνκα και Καλό

By on 28 Ιουλίου, 2017 0 850 Views

Φιλική νίκη, την πρώτη επί Βουλγαρικού εδάφους και τρίτη στα μέχρι τώρα πέντε φιλικά προετοιμασίας πέτυχε η Ανόρθωση. Κόντρα στην Αλτίν Ασίρ από το Τουρκμενιστάν, ο Ρόνι Λέβι είδε τα άκρα της επίθεσης να κάνουν τη διαφορά σκοράροντας, με τους Παλάνκα και Καλό να πετυχαίνουν τα πρώτα ανεπίσημα γκολ της χρονιάς. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι ο Ρούμπεν Ράγιος δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής.

ΕΝΤΕΚΑΔΑ
Με τον Αρούς κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε άλλη μια φιλική αναμέτρηση ο Ρόνι Λέβι, με τους Ντουγκλάο και Σίλντεφελντ ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Πράνιτς διατηρήθηκε για άλλη μια φορά στα άκρα μαζί με τον Μπανταλόφσκι, ενώ στη μεσαία γραμμή η δυάδα αποτελείτο από τους Βίκτορ και Σιβού. Στο σχηματισμό με δύο ακραίους επιθετικούς ο Λέβι επέλεξε τα δίδυμα Παλάνκα-Ματθαίου και τους Άλβες-Καμαρά για τη γραμμή κρούσης, αφήνοντας τον Ράγιος εκτός αρχικού σχήματος. Στο 18′ Ο Καμαρά αστόχησε από τα έντεκα βήματα, σε πέναλτι που κέρδισε ο Σιβού

Ένα προμήνυμα για τον αντίπαλο ήρθε στο 35 ΄με σουτ του Άλβες στην κίνηση μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ με κοντινό πλασέ του Παλάνκα. Το 1-0 υπέρ της Ανόρθωσης, ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Με μια αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Καλό να παίρνει τη θέση του Ματθαίου. Ο Πορτογάλος χρειάστηκε μόλις δέκα λεπτά για να ανοίξει και αυτός, ανεπίσημα, λογαριασμό με σουτ εκτός περιοχής, σημειώνοντας το 2-0. Μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο προπονητής ξεκίνησε το ροτέισον φρεσκάροντας τα άκρα της άμυνας με τους Μακαρόφ και Πηλέα, ενώ στο 68ο λεπτό επανέφερε τριάδα στη μεσαία γραμμή με τον Οικονομίδη αντί του Άλβες. Δέκα λεπτά αργότερα ο νεαρός Χατζηπασχάλης έδωσε ανάσες στο Σιβού ενώ Παλάνκα και Ντουγκλάο έδωσαν τη θέση τους στους Κυριάκου και Κορρέα στο τελευταίο δεκάλεπτο.