19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Είναι υπερόπλο η «Αρένα» για την ΑΕΚ

By on 28 Ιουλίου, 2017 0 834 Views

«Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Όταν παίζεις ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι με έναν αντίπαλο που έδωσε πολλά επίσημα παιχνίδια είναι σημαντικό να έχεις τον έλεγχο του ρυθμού και να παίρνει ένα καλό αποτέλεσμα. Το καλό αποτέλεσμα μεταφραζόταν με μια νίκη με μηδέν παθητικό και το πετύχαμε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα, ανταποκρίθηκε και πρέπει να πάμε να υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα. Δεν τελείωσε τίποτε ακόμα»Αυτό είναι το πνεύμα στην ΑΕΚ μετά την ψεσινή νίκη όπως το εξέφρασε ο Κυριάλος Δημητρίου που μίλησε για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ και ιδιαίτερα για τη νίκη επί της Ντιναμό Μινσκ στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 .

Για την εξέλιξη του αγώνα…
«Κρατήσαμε την καλή ανασταλτική λειτουργία μετά το πρώτο γκολ και ψάξαμε το δεύτερο γκολ. Πριν σκοράρει ο Χέφελ έχασε μεγάλη ευκαιρία. Πέτυχε ένα πιο δύσκολο γκολ και με αυτό τον τρόπο φτάσαμε σε μια νίκη με δύο τέρματα διαφορά χωρίς να δεχθούμε γκολ»

Για το μεγάλο όπλο που λέγεται «Αρένα»…
«Είναι υπερόπλο η «Αρένα». Σε κάθε παιχνίδι η προσδοκίες μας επιβεβαιώνονται και το χαίρεται και ο κόσμος. Ελπίζουμε να έχουμε ξανά τον κόσμο στα πλέι οφ του Γιουρόπα λιγκ».

Για το βάθος στο ρόστερ…
«Μια ματιά στον πάγκο μας αποδεικνύει του λόγου το αληθές για την πληρότητα και το βάθος στο ρόστερ μας. Ακόμα υπάρχουν και άλλα παιδιά που θα μπουν. Παίκτες που δεν έπαιξαν χθες ή που μπήκαν αλλαγή θα μπορούσαν να ήταν και βασικοί».

Πως προσεγγίζετε τον επαναληπτικό;
«Θα δανειστώ και πάλι ατάκα του προπονητή μας. Η πιο σωστή προσέγγιση είναι αν πάμε στην ρεβάνς και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Αν σε κάποιο σημείο υπάρχει σκέψη εφησυχασμού τότε αυτό είναι επικίνδυνο. Θα πρέπει να πάμε και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μην μείνουμε στο να διαφυλάξουμε το αποτέλεσμα».