29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Μπέιν είναι σίγουρος για την πρόκριση.Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου.

Ο Μπέιν είναι σίγουρος για την πρόκριση.Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου.

By on 27 Ιουλίου, 2017 0 902 Views

Μετά την ήττα από την Βιτορούλ Κοστάντζα με 1-0, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μάριο Μπέιν, δήλωσε στη διάσκεψη τύπου:

«Νομίζω παίξαμε καλά απέναντι σε ένα ποιοτικό αντίπαλο, ακολουθήσαμε μια συγκεκριμένη τακτική με την οποία καταφέραμε να τους κρατήσουμε όσο μακριά γινόταν. Έχασαν ευκαιρίες, χάσαμε και εμείς, δεχθήκαμε ένα γκολ από στατική φάση, αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η τελική πάσα, ειδικά με τον Μπερτόλιο και τον Ίγκορ θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο επικίνδυνοι. Είμαι ικανοποιημένος από την εφαρμογή του παιχνιδιού».

«Αυτό που πρέπει να πετύχουμε στον επαναληπτικό είναι να σημειώσουμε δύο γκολ, αλλά πρέπει να είμαστε καλύτερα οργανωμένοι. Νιώθω 100% ότι μπορούμε να προκριθούμε».

«Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης, περιμένουμε να μας βοηθήσει. Οι παίκτες μου έκαναν αυτό που ήθελα, αυτό που μας υπολείπεται είναι η τελική πάσα».

«Πρέπει να κάνουμε την διαφορά στη τελική πάσα. Είναι μια ποιοτική ομάδα η Βιτορούλ για αυτό έκανε αυτά που έκανε μέσα στο γήπεδο, δεν παίζουμε ποδόσφαιρο μόνο στη Κύπρο».

«Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, δεν τους αφήσαμε να δημιουργήσουν ευκαιρίες».

«Ο Βάτερμαν είναι στο Νοσοκομείο, πρέπει να περιμένουμε να δούμε πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα του».

«Πρέπει να προκριθούμε με την ποιότητα που έχουμε στη διάθεση μας. Πρέπει να βελτιωθούν οι διαθέσιμοι παίκτες μας. Τα πάντα είναι θέμα ποιότητας».

«Ο κόσμος είναι πάντα δυσαρεστημένος μετά την ήττα. Νομίζουν ότι μια κυπριακή ομάδα δεν μπορεί να ηττηθεί. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Πιστεύω στην πρόκριση, το ίδιο πιστεύουν και οι παίκτες μου».

«Κάναμε τη δουλειά μας, αναλύσαμε αυτή την ομάδα, θα πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι».

«Είμαι ικανοποιημένος από τον Εμπεσίλιο, έπρεπε να αντιμετωπίσει ένα ποιοτικό αντίπαλο και τον εξουδετέρωσε. Δεν χρησιμοποίησα τον Αλωνεύτη γιατί θεωρώ ότι ο Βάντερ είναι πιο δημιουργικός και έτσι χρησιμοποίησα αυτόν».

«Ελπίζω να έχουμε και κάποιους παίκτες μαζί μας στον επαναληπτικό όπως ο Ποτέ».