26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΙΝΤΙΑΚΕΘ:Είμαι πολύ χαρούμενος για την εικόνα και το αποτέλεσμα

ΙΝΤΙΑΚΕΘ:Είμαι πολύ χαρούμενος για την εικόνα και το αποτέλεσμα

By on 27 Ιουλίου, 2017 0 1271 Views

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιακέθ, παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από την εικόνα και το αποτέλεσμα της νίκης κόντρα στη Ντιναμό Μινσκ.

Για τη νίκη:

«Είμαι ευχαριστημένος, αποδώσαμε πάρα πολύ καλά στο αποψινό παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος θα περιμένει πίσω και θα προσπαθήσει να μας απειλήσει από αντεπίθεση. Αν εξαιρέσουμε 1-2 ευκαιρίες δεν απειληθήκαμε. Εμείς δημιουργήσαμε ευκαιρίες απέναντι σε μια συμπαγή ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εικόνα και το αποτέλεσμα».

Για το αν είναι φαβορί η ΑΕΚ για την πρόκριση:

«Η λέξη φαβορί δεν είναι τίποτα. απλά αποτελεί πλεονέκτημα για εμάς τι αποψινό αποτέλεσμα αλλά στα χαρτιά. Μας περιμένει ένας δύσκολος επαναληπτικός απέναντι σε μια μαχητική ομάδα, ιστορική., πρέπει να βγάλουμε πολύ καλά πράγματα σε μια εβδομάδα για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το πως προσεγγίζει τον επαναληπτικό στη Λευκορωσία:

«Ο καλύτερος τρόπος για να αμυνθείς, είναι να επιτεθείς. Ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση, είναι να πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας».

Για την παρουσία του κόσμου:

«Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή, ζεστή, το απολαύσαμε και ελπίζουμε να έχουμε την ίδια ατμόσφαιρα και στα επόμενα παιχνίδια».